To za mało. Warto przyjechać i dobrze się bawić.Biały pisze:Postaram sie...
Silesian Un-Limited Tournament 2012!!! 29-30.09.12
Re: Silesian Un-Limited Tournament 2012!!! 29-30.09.12
A ja jak zwykle nie mam pomalowanych ludzików ;]
Podpinam sie o mapki, fajnie by było tydzień przed na turach już je testować
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nie chcę się wcierać Lidderowi, bo w tym roku on jest głównym orgiem, ale w kwestii mapek zastosujemy raczej rozwiązanie z pierwszego Silesiana - mapki były dostosowane do układu terenów na stołach. Głównie dlatego, że mamy różne tereny i układanie ich wg mapki spowodowało roku temu (w niewielu przypadkach, ale jednak zawsze) np. łańcuchy górskie (np. ciąg "domek-obelisk-wzgórze-domek" na środku stołu.
Reasumując: Mapki będą dostosowane do układu terenów na stole, bo tak nam wychodzi sprawniej. Czyli niestety nie jest możliwa wcześniejsza publikacja.
Chyba że Lidder jednak zadecyduje inaczej.
Reasumując: Mapki będą dostosowane do układu terenów na stole, bo tak nam wychodzi sprawniej. Czyli niestety nie jest możliwa wcześniejsza publikacja.
Mapki będą mniej więcej się pokrywały, ale jakie będą dowiecie się dopiero jak podejdziecie do stołu
Magiczne tereny wrzucę jeszcze dziś!
Magiczne tereny wrzucę jeszcze dziś!
O kurcze, Magiczne tereny na masterze , jak tu teraz wymówki wymyślać. Wygląda na to że będę musiał jednak przyjechać .
Potwierdzam, rok temu magiczne tereny były OK
Wisła Kraków.
UP
Magiczne tereny
FAQ
Magiczne tereny
FAQ
Magiczne tereny w tamtym roku zajebiście urozmaiciły dobrą zabawę
Producent marki www.KartaPostaci.pl ! Ubieraj się w orginalne t-shirty !
Agencja reklamowa
www.ArsVestis.pl - zapraszamy!
Agencja reklamowa
www.ArsVestis.pl - zapraszamy!
Zdzicha xD xD xDKrzysiekW pisze:Popytaj, może kolegi z Zabrza?
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
220, był już jeden test. Po weekendzie będzie drugi.
KrzysiekW pisze:Nie chcę się wcierać Lidderowi, bo w tym roku on jest głównym orgiem, ale w kwestii mapek zastosujemy raczej rozwiązanie z pierwszego Silesiana - mapki były dostosowane do układu terenów na stołach. Głównie dlatego, że mamy różne tereny i układanie ich wg mapki spowodowało roku temu (w niewielu przypadkach, ale jednak zawsze) np. łańcuchy górskie (np. ciąg "domek-obelisk-wzgórze-domek" na środku stołu.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."