Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja nie wiem, jutro siedzę w domu, muszę zrobić plan pt. "Ile godzin powinna mieć doba w najbliższym dość długim czasie, by zrealizować wszystko, co MUSI zostać zrealizowane"Katylina pisze:Dzieci dzieci, to kiedy w Paradoxie? Jestem otwarty na propozycje.
Btw. mam nową sygnaturkę na cześć Dracha z NG
Kupiłam sobie dzisiaj buty. Nienawidzę tego, że producenci butów z roku na rok produkują coraz większe badziewie, którego nie da się nosić. Te, które kupiłam dziś, mają tylko dwie wady, ale generalnie są ładne i dość wygodne, jednak widziałam multum obuwia, którego nie założyłabym nawet popadłszy w jakąś ciężką chorobę psychiczną. Już pomijając, że ja z rozmiarem 38 musiałam kupić buty na 40.
Może producenci dobrych butów [czyt. takich za 400 zł] robią jakieś normalne, ale ja kupuję te "dla pospólstwa" bo mi kasy żal
Zaś kupowanie ciuchów to jeszcze większy koszmar. To jak stopniowe popadanie w desperację. Najpierw dwa kryteria: nie wchodzić do sklepów, gdzie jest tłum elomłodzieży i nie wchodzić tam, gdzie są emo. Pierwsze upada od razu, bo elomłodzież jest wszędzie, a drugie już potem, gdy w żadnym ze sklepów nic nie ma, przez co uczucie podchodzenia treści żołądkowej do gardła na widok czaszeczek i innego badziewia sprawia, że uciekam stamtąd z hukiem. Slaaneshu, jak ja nienawidzę sklepów. I tych wszystkich Galerii, nie Galerii czy innych Arkadii.
Nigdy więcej, aż te nowe buty się rozwalą.
Ja kupuje sobi etylko podkoszulki zespołów.. reszta to jak już jest muss to się idzei i kupuje na szybkiego "-Pasuje?- Pasuje... no to bierzemy i do domu " Zakupy to koszmar... dobrze że jak kupuje figsy to wiem co, gdzie i nie ma kolejki
MAX@ tak to jest wycieniowany czarny tylko tego nie widać może
MAX@ tak to jest wycieniowany czarny tylko tego nie widać może
Ja ide do sklepu tylko wtedy gdy wiem co chce kupić, wchodze, kupuje i cześć. A tak o pochodzić, bo może coś fajnego się trafi, to nie. Pier**lić takie zakupy.
HAHAHAHAHAHA!Katylina pisze:Świnić jeżeli już.
dobra, każ mu się odczepić i tyle.Ja nie wiem, jutro siedzę w domu, muszę zrobić plan pt. "Ile godzin powinna mieć doba w najbliższym dość długim czasie, by zrealizować wszystko, co MUSI zostać zrealizowane" Wink
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tekst Drachenfelsa jest mistrzowski
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
heh...
moim zdaniem Pawełka drażni to co piszesz bo to totalne bzdury są ... co nie masz kumpli czy koleżanek by pójść z nimi na piwo?? Tylko sie domagasz na forum?? podrywając mężatkę głupimi tekstami o majtkach W sumie patrząc na twój poprzedni awatar i ten co masz teraz to sie nie dziwie, że nie masz z kim pójść na browca i pogadać,o podrywaniu dziewczyn nie wspominając....
moim zdaniem Pawełka drażni to co piszesz bo to totalne bzdury są ... co nie masz kumpli czy koleżanek by pójść z nimi na piwo?? Tylko sie domagasz na forum?? podrywając mężatkę głupimi tekstami o majtkach W sumie patrząc na twój poprzedni awatar i ten co masz teraz to sie nie dziwie, że nie masz z kim pójść na browca i pogadać,o podrywaniu dziewczyn nie wspominając....
Ziomo, za chamstwo też tu dajemy ostrzeżenia. Bierzesz? Czy od razu banować?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
http://tomash.jogger.pl/2007/08/21/rail ... z-zalegle/
Jak pomyślę ile godzin na to poszło, ogarnia mnie tzw. "rwa mać feeling".
Jak pomyślę ile godzin na to poszło, ogarnia mnie tzw. "rwa mać feeling".
ziomo pisze:heh...
moim zdaniem Pawełka drażni to co piszesz bo to totalne bzdury są
Ej nie moge, ten koleś mnie rozpier**** . Ale polewka z ciebie ziomo, takiego głupka na prawde cięzko spotkać .
... co nie masz kumpli czy koleżanek by pójść z nimi na piwo??
No tak, ty się nie pytasz, ty tylko popatrzysz pewnie i już wszyscy wiedzą, że chcesz iść na piwo, którego ci nie sprzedadzą. Ty to byś pewnie poszedł zebrać swoich tró, elo, gangsta 14 lat ziomali, do tego wziął byś swoje tró, elo pink 14 lat płaskie blondi i poszli walić wiadro i słuchać techno .
Tylko sie domagasz na forum?? podrywając mężatkę głupimi tekstami o majtkach
Mężatke, tak?
Pewnie nie wyglądasz lepiej i chcesz się dowartościować takimi tekstami na forum, bo wg ciebie jak obrazisz innych to jesteś tró, zajebiaszczy ziomal, gangster i w ogóle nikt ci nie podstoczy, bo masz swoją ekipe czarnuchów z kupą w gaciach, aż im krok do kolan opadł.W sumie patrząc na twój poprzedni awatar i ten co masz teraz to sie nie dziwie, że nie masz z kim pójść na browca i pogadać,o podrywaniu dziewczyn nie wspominając....
btw. gdzie twoje YO! YO! YO! YO! YO! ?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mnie bardziej ciekawi czy wtedy będzie się wstydził tego co pisał .Skavenblight pisze:Dorośnie i wtedy pogadamy
Chyba mi tego Tomash nie zrobi .Daj spokój ziomowi, TomCio - nie ma co zarabiać ostrzeżenia za odpowiadanie na chamstwo Tym bardziej bana
Kończcie flejm bo dzisiaj pić idę i jak jutro będę miał kaca i flejma znajdę to nie ręczę za siebie
A licky boom boom down!!!