Moderator: JarekK
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
najlepsza magia nurgla na ich jazdę !!!Robert.P pisze:Co jest realnym zagrożeniem dla ogrów ze strony naszej armii?Jest to armia z którą nigdy nie miałem do czynienia w tej edycji w dodatku gram z nią bez żadnych ograniczeń,słyszałem tylko pogłoski które nie poprawiają mi pewności siebie
Walnij pm-kę do Shino bo ja już sam się pogubiłem w tych uściśleniach uściśleń...JaSzczuras pisze:Takie pytanko:
Jaką podstawkę powinien mieć smok chaosu, według naszych uściśleń odpowiadającej ostatniej figurce wydanej przez GW.
U nas ostatni jest gargulcz czy jakoś tak na 50x50, ale na turnieju usłyszałem, że wszystkie smoki mają mieć 50x100.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()