Najpotężniejszy mag w WFB!
Re: Najpotężniejszy mag w WFB!
Villich jest gięty zna cały lore Tzeentcha... a nadto może sobie zabierać kostki przeciwnika jak uda mu się zdispelować/rzucić czar...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
W sumie jest dosyć drogi powinien mieć jakiś AS w rękawie a tu tylko te bonusowe kości,grałem nim kilka razy ale jeżeli miałbym wybór grania wroną lub nim dla wygranej wrona jak najbardziej.
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM

To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."

- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Teclis i tylko Teclis! Nie ma innego maga który jest tak skuteczny, dzięki świetnej zasadzie specjalnej (Wielki Mistrz Wiedzy tajemnej) jego czarów prawie nie da się rozproszyć, zaś on prawie nigdy nie odczuwa skutków nieudanego rzucenia czarów (Wojenna Korona Saphery)
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
ło matko:/ Mistrzu, popraw też swoją ksywkę, bo wydaje mi się, że masz podłą literówkęMistrz Miecza Hoteha pisze:Teclis i tylko Teclis! Nie ma innego maga który jest tak skuteczny, dzięki świetnej zasadzie specjalnej (Wielki Mistrz Wiedzy tajemnej) jego czarów prawie nie da się rozproszyć, zaś on prawie nigdy nie odczuwa skutków nieudanego rzucenia czarów (Wojenna Korona Saphery)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Dobry żart grosza wart. Nawet wagon 30 gnobalrów/slavów kamikadze go może skroićMistrz Miecza Hoteha pisze:Teclis i tylko Teclis! Nie ma innego maga który jest tak skuteczny, dzięki świetnej zasadzie specjalnej (Wielki Mistrz Wiedzy tajemnej) jego czarów prawie nie da się rozproszyć, zaś on prawie nigdy nie odczuwa skutków nieudanego rzucenia czarów (Wojenna Korona Saphery)

Zapraszam do klubu pokaże ci jak Tetlisa zjem wronąMistrz Miecza Hoteha pisze:Teclis i tylko Teclis! Nie ma innego maga który jest tak skuteczny, dzięki świetnej zasadzie specjalnej (Wielki Mistrz Wiedzy tajemnej) jego czarów prawie nie da się rozproszyć, zaś on prawie nigdy nie odczuwa skutków nieudanego rzucenia czarów (Wojenna Korona Saphery)

"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.