juz 11.09 - 4 dni po terminieDymitr pisze:a już za dwa dni - obiecana niespodzianka - rumuńska gwiazda Wh40k!

gdzie obiecany wywiad z adriana petre??
najlepiej ze zdjeciami

juz 11.09 - 4 dni po terminieDymitr pisze:a już za dwa dni - obiecana niespodzianka - rumuńska gwiazda Wh40k!
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Morsereg pisze:juz 11.09 - 4 dni po terminieDymitr pisze:a już za dwa dni - obiecana niespodzianka - rumuńska gwiazda Wh40k!
gdzie obiecany wywiad z adriana petre??
najlepiej ze zdjeciami![]()
Więc ledwo 2 dni. Lecz ta informacja od Dymitra, chyba utonęła w morzu spamu, flejmów i niepotrzebnego offtopu. Dobrze że ktoś to wyciął.Dymitr pisze:malutka przerwa techniczna. Nowego tekstu można spodziewać się po weekendzie
Dymitr pisze:utknął w tłumaczeniu, walczę:)
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
spadłem z krzesła.Karli pisze:Owned.panterq pisze:Ciężko pisać jedną ręką.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Grammar Nazi ;DDymitr pisze:spadłem z krzesła.Karli pisze:Owned.panterq pisze:Ciężko pisać jedną ręką.
Generalnie Koleżanka ma jeszcze coś dopisać i dyskutujemy o tym, które zdjęcia mogę wykorzystać...
ale w czasie oczekiwania - może jednak macie pomysł na człowieka, z którym warto zrobić rozmowę?
i nie, nie będzie to Lohost ^^
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Polecam przeczytać relację z ETC na forum to się dowieszRobert.P pisze:Z kim jest ten wywiad bo ja nie w temacie
40stkowymi demonamiRobert.P pisze:Jaką ona armią gra?