Pracownia Nekromanty, czyli dzieła i dziełka Bonharta

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bonhart
Wałkarz

Pracownia Nekromanty, czyli dzieła i dziełka Bonharta

Post autor: Bonhart »

Na pierwszy ogień:
Mortis Engine

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
"Poddaj się i służ mi za życia lub giń i bądź mym
niewolnikiem po śmierci."

.......................................Hrabia Vlad von Carstein

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Póki co - nie bardzo jest co komentować, żeby nie pisać głupot. Zrobiłeś fotki przy koszmarnym oświetleniu - wpadającym przez okno słońcu. "Dzięki" temu nic a nic na tych fotkach nie widać. Ciężko ocenić to malowanie, nawet nie jestem w stanie stwierdzić, czy to gotowy figs, czy WIP... Jeśli to Twoje początki ( bo naprawdę ciężko się zorientować) - no nie ma sensu zaczynać od tak ogromnych modeli. Proponuję coś mniejszego na początek...
Rób zdjęcia przy słabym świetle, na pewno nie w pełnym słońcu. Jak wyjdą ciut za ciemne - można je doświetlić w dowolnym darmowym programiku do obróbki zdjęć - wyjdą cacy. Jak je prześwietlisz - koniec, nic się z nimi nie zrobi... A myślałem, że to ja robię najbardziej kiepskie fotki :wink: .

Awatar użytkownika
Matysz
Mudżahedin

Post autor: Matysz »

MALOWAŁ BONHART, JA TYLKO WRZUCAM!

Obrazek

Obrazek

Filler pod 16 zombie:

Obrazek

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Fajniutkie :P
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Mortis na wypasie, za to filler jakiś taki na nie-wypasie. Pusty taki.

ODPOWIEDZ