Kulturalnie I 22.09.2012 / Pre-Silesian

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Re: Kulturalnie I 22.09.2012 / Pre-Silesian

Post autor: swieta_barbara »

Tak to wyglada. Czesc juz rzyga Narbutta i woli nawet wybecalowac kase na wache, niz znow gniezdzic sie w 106 i przyciasnym korytarzu. Poza tym we Wloclawku sa ladniejsze tereny.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

+1

Bardzo lubie jezdzic do Wloclawka. Czuc turniejowy klimat, wszystko jest zajebiscie zorganizowane, sa nagrody, duzo ludzi. Generalnie, lokal z rozmachem vs przebrzmialy narbut. Wybieram to pierwsze.

Wypadaloby przywrocic naszym turniejom dawny blask.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Post autor: SoCiu »

Po za tym tam łatwiej punkty do ligi nabić :wink:

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Tylko, że na dłuższą metę strzelacie sobie w stopę.
Kiedyś te turnieje na Narbutta mogą się skończyć (przez kolejne braki frekwencji i ucieczkę środowiska poza Wawę) i będzie dupa.

A za to, że są takie jakie są, sami jesteście trochę odpowiedzialni. My wszyscy zresztą.
Więc jak psioczymy, to nie na "nieokreślonego kogoś", tylko na samych siebie.

Sam jeżdżę często do Łodzi, byłem w Łęcznej i Włocławku i rzeczywiście to inny poziom organizacyjny niż w Wawie.
Ale z drugiej strony to w Wawie jest nonstop gra z czołówką ligową, co jest bardzo rozwijające.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Jacku, ale tez nie przesadzajmy... Turnieje beda, bo Warszawa jest na tyle rozwinietym osrodkiem, ze beznadziejnosc eventow na nabutta nie wplynie na frekwencje. Narzekamy, narzekamy, ale i tak na nie chodzimy. Chodzi o to, ze jesli pojawia sie wybor, wole spedzic dzien we Wloclawku. Jezdze na ichniejsze turnieje od prawie 2 lat i zawsze wracam mega zadowolony. Wiadomo, ze winni sa wszyscy, ale jakos nikt o tym glosno nie mowi. Moze warto zastanowic sie nad przyszloscia Narbutta.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Bez przesady z ta czolowka ligi. Na Narbutta obecnie gra sie na lokalu 1-2 gry z wymagajacym przeciwnikiem, a traci sie na to cala sobote. Czolowka pyka sobie po domach, o 18, po pracy.
Jak jade na Narbutta, nastawiam sie raczej na towarzyskie spotkanie z ludzmi, ktorych lubie — turniej to jakby tylko pretekst.
Srodowisko warszawskie przechodzi obecnie faze, hm, przemeczenia materialu. Weteranom nie chce sie juz nosic blatow, a mlodzi gracze nie zorganizowali sie jeszcze prawilnie w kluby.
Moze to minie, a moze nie. Ale jak mam ochote sobie pograc, a jest wbor, to wole pojechac poza Warszawe, zobaczyc inne mordy, innych ludzi.
Poza tym, skoro Wloclawek ubiegac sie bedzie o mastera, to wyjazdy na ich lokale, wzmacniaja ich pozycje.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2012, o 11:21 przez swieta_barbara, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Ja byłem na lokalu w Radomiu i w porównaniu do Narbutta to tak jakby porównywać Merca z Dużym Fiatem... Dużo lepsza miejscówka, catering drobny, normalny kibel :twisted: nowe twarze aż miło było pograć.
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

bez duzego wkladu sil jedynym problemem Narbutta moglyby byc tyllko ciasne korytarze.
obsuwy czasowe, problem z paringami to rzeczy, ktore nie powinny miec miejsca.
by poprawic jakosc na turniejach w szkole chcialem na najblizszym lokalu ogarnac czajnik, kubeczki, kawe i herbate i rozwiesic worki na scianach plus zasady specjalne ternow na scianach i aktualne mapki na stolach.
nie wiem czy wiecej da sie zrobic. nie ma innego osrodka w warszawie, ktory moze organizowac lokale na 30 osob. turniej w paradoxie sa fest, ale frekwencja jest mniejsza z powodu braku miejsc.

nie ma sie co tutaj rozpisywac. pogadajmy o tym na forum bazyla i tyle. co zrobic by ludzie nie mieli dosc narbutta.

tak czy siak zapraszam na turniej, najwyzej bedzie 20 osob i orgowie tez zaplaca wejsciowki. chetnie pojechalbym do Wloclawka, ale w tym terminie mielismy organizowac lokala i chce sie tego trzymac, jesli jednak nie bedzie 20 pewnych osob albo przeniesiemy turniej na niedziele albo w ogole go odwolamy.

hi 5!
Obrazek

Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

Post autor: Pocisk »

Pewnie będę

Assur
Oszukista

Post autor: Assur »

Zasada jest znana: ogłoszenia spływają w ostatniej chwili. Cierpliwości.

Ja postaram się pojawić, ale zgłoszenie będzie pewnie w czasie zgodnym z zasadą powyżej.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

duzo graczy nawet nie pisze, ze beda, a potem jest ich zgloszenie na forum..
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Nie ma to jak pojechać pojechać do Włocławka i zagrać 2-3 bitwy z Warszawiakami ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Prawdopodobnie pojawię się z kumplem :)
pozdro

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Rany boskie,
w Warszawie zostaną sami gracze pokroju Crusa :D :D

Strach się bać iść na ten turniej :D

Ja oświadczam, że to mój ostatni lokal w tym sezonie i bardzo chcę zagrać w żołnierzyki, dlatego jak będzie frekwencja to jestem, jak nie będzie to jadę do włocławka ;)

pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

A mi tam obojetne gdzie pojadę - ważne by było z kim grać :)

Awatar użytkownika
Lipti
Falubaz

Post autor: Lipti »

Ja też powinienem być. A jak będzie problem z frekwencją to już na 99% możecie na mnie liczyć.
Obrazek

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Ja też będę.
Wspieraj swoją lokalną społeczność =D> :P :mrgreen:
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

prawie jak hasło polityczne :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Jako ze będę w warszawie w ten weekend i mam wolną sobotę to się tam do was przejadę
Zapiszcie mnie :wink:
Helion challenge !
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Śląsk wyśle swoje wsparcie frekwencyjne - tym razem na serio, bo wcześniej pomyliłem terminy (za co przepraszam temat Grallowy ;/). Musimy dbać o warszawskie środowisko bo jeszcze Hanysy będą musieli sami jeździć po medale ^_^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

ODPOWIEDZ