Nowy WoCh
Moderator: JarekK
Re: Nowy WoCh
Nie zrzędźcie, będzie bardziej urozmaicony book niż obecny, dotychczasowe podręczniki 8 ed trzymają poziom.
- rudobrody79
- Falubaz
zrzędzenie to dopiero się zacznie jak wyjdzie oczekiwana księga armii, teraz to tylko przypuszczenia i koncert życzeń
Raczej była to zupełnie inaczej napisana księga armii,w obecnym dobrze napisanym booku jest wszystko co potrzebne a że akurat lubię psuć krew przeciwnikom miscastami i chosenami to już inna rzeczDargor pisze:Witam,
Czyli 6to edycyjna książka "Hordes of Chaos" to nie jest ten sam chaos bo nie ma puppeta ani wybrańców? Będę musiał pamiętać.Robert.P pisze:Jedno jest pewne jak zabiorą puppeta,chosenów i pogorszą cory to już nie będzie ta sama armia
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
Cytat z cytki klik link
"I na koniec mam dla Was plotki na temat nowych modeli do Chaosu, które mają zostać wydane na przełomie października i listopada - oznacza to, że wcześniejsze plotki by się potwierdzały. Wg tego, co piszą Harry i inne plotkarze, ukazać się mają:
- plastikowy rydwan Chaosu - w opcji do złożenia ma być też warshrine, który będzie odpowiednikiem imperialnego modelu War Altar
- nowy straszny oddział kawalerii
- plastikowe modele Dragon Ogres
- nowe plastikowe modele Maruderów
- nowy Chaos Dragon
- Throgg Troll King
- każdy bóg Chaosu będzie miał swojego bohatera - ma to na celu prowadzenie armii pod jednego boga
- plastikowy model z czarodziejem Chaosu
- starzy bohaterowie odlani w żywicy
- pojawi się model czarodziejki
- nowy model Egrimma Van Horstmanna
- Valkia the bloody"
Dla mnie syto
"I na koniec mam dla Was plotki na temat nowych modeli do Chaosu, które mają zostać wydane na przełomie października i listopada - oznacza to, że wcześniejsze plotki by się potwierdzały. Wg tego, co piszą Harry i inne plotkarze, ukazać się mają:
- plastikowy rydwan Chaosu - w opcji do złożenia ma być też warshrine, który będzie odpowiednikiem imperialnego modelu War Altar
- nowy straszny oddział kawalerii
- plastikowe modele Dragon Ogres
- nowe plastikowe modele Maruderów
- nowy Chaos Dragon
- Throgg Troll King
- każdy bóg Chaosu będzie miał swojego bohatera - ma to na celu prowadzenie armii pod jednego boga
- plastikowy model z czarodziejem Chaosu
- starzy bohaterowie odlani w żywicy
- pojawi się model czarodziejki
- nowy model Egrimma Van Horstmanna
- Valkia the bloody"
Dla mnie syto
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zobaczymy, co z tego się ziści... Jeśli w ogóle, bo coś ogrom tych modeli i wygląda mi to na pobożne życzenia. Jakby tylko połowa wyszła w dobrej rzeźbie to byłby wypas... Ja tam wolę poczekać na jakieś konkrety, niż napalać się na jakieś ploty. Poza tym i tak wszystko zależy od tego, jak wyrzeźbione będą te figsy. Bo z ostatnich wynalazków, pożal się boże, nabyłem jedynie lorda nurglitę...
Na 100% będzie półnaga, a regiment w którym siedzi będzie miał co najmniej stubborn'aGrolshek pisze:Czarodziejka chaosu Pfff... Co my emoelfy ??? No chyba że slaaneszytka
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
i D3 impactów od uderzenia biustem, marzyciel
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
- rudobrody79
- Falubaz
jeśli będą rozmarzeni,to będą mieli -1 do siły i inicjatywy, za to przebicie pancerza
a jak ona będzie sado-macho to może być coś więcej niż tylko stubborn
a jak ona będzie sado-macho to może być coś więcej niż tylko stubborn
Nowi grasanci ten punkt mi sie niepodoba jedynie
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No i z powyższych wywodów jasno widać, że opcja Grolshka jest jedyną możliwą, aby utrzymać dyscyplinę w armii .
Zero czarodziejek, nawet Slaaneshytek .
Zero czarodziejek, nawet Slaaneshytek .
- rudobrody79
- Falubaz
że w listopadowym bedą testować nowy WoCh ...
co więcej ? nie proponuję iść do wróżki .... a propos,czy ktoś się orientuje ktorego dnia miesiąca wychodzi W.Dwarf ?
co więcej ? nie proponuję iść do wróżki .... a propos,czy ktoś się orientuje ktorego dnia miesiąca wychodzi W.Dwarf ?