Kolejna liga The Gamblers! Zapisy do końca tygodnia (26.08)
Re: Kolejna liga The Gamblers! Zapisy do końca tygodnia (26.
w środy w bardzie nic nie ma. Umówcie się jakoś w ciągu dnia. albo w piątek w Bolterze
OFICJALNIE:
Klub The Gamblers odradza jakiekolwiek granie w WFB w sklepie Bard Wrocław. Nie odbędzie się tam już ani jeden turniej supportowany przez klub ani jego przyjaciół. Odradzamy też dokonywania tam jakichkolwiek zakupów. Jeżeli tylko komuś będzie potrzebny towar w tym sklepie dostępny - proszę się zgłosić do mnie, jest spora szansa, że możemy to załatwić po ludzku taniej
OFICJALNIE:
Klub The Gamblers odradza jakiekolwiek granie w WFB w sklepie Bard Wrocław. Nie odbędzie się tam już ani jeden turniej supportowany przez klub ani jego przyjaciół. Odradzamy też dokonywania tam jakichkolwiek zakupów. Jeżeli tylko komuś będzie potrzebny towar w tym sklepie dostępny - proszę się zgłosić do mnie, jest spora szansa, że możemy to załatwić po ludzku taniej
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ja straciłem dokładnie: 1755.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Stracilem 1334 policzylem generala, a Ty bannery?
Przepraszam zanieprzytomna gre ale strasznie sie czulem, niewspominajac o konwulsjach kturych niepamietam kiedy mialem, masakra, ale juz jest lepiej
Przepraszam zanieprzytomna gre ale strasznie sie czulem, niewspominajac o konwulsjach kturych niepamietam kiedy mialem, masakra, ale juz jest lepiej

bannery za 2xWL i za jednych łuczników.
Edit: a nie! Łucznicy uciekli za stół z paniki, a drudzy przetrwali (ci co najpierw dali flee, a potem pumbę zabili)
mały mag 175
mali łucznicy 125
duzi WL 680 (ze sztandarem) (policzeni po zmianie przedmiotów na championach)
mali wl 490 (ze sztandarem)
3 orły? 150
repeta 100
1720
edit 2: co z tamtym rydwanem, co przeszło przez niego słonko wtedy kiedy był jeszcze combat z małymi Wl? zdał, nie zdał?
Edit: a nie! Łucznicy uciekli za stół z paniki, a drudzy przetrwali (ci co najpierw dali flee, a potem pumbę zabili)
mały mag 175
mali łucznicy 125
duzi WL 680 (ze sztandarem) (policzeni po zmianie przedmiotów na championach)
mali wl 490 (ze sztandarem)
3 orły? 150
repeta 100
1720
edit 2: co z tamtym rydwanem, co przeszło przez niego słonko wtedy kiedy był jeszcze combat z małymi Wl? zdał, nie zdał?
- Khuman
- Ciśnieniowiec
Tak 3 orly, jedne luki przetrwaly, te male,
Lord 245 + 100
Duzy szami 325
Dzida 141
Ungory 60
Harpie 140
Razogory 110
Gorow pol 213
Rydwany sie wycofywaly do walki byly kolo obela i nigdzie nie pojezdzaly, tylko jeden z duzymi WL sie bil co zostal na ranie
Lord 245 + 100
Duzy szami 325
Dzida 141
Ungory 60
Harpie 140
Razogory 110
Gorow pol 213
Rydwany sie wycofywaly do walki byly kolo obela i nigdzie nie pojezdzaly, tylko jeden z duzymi WL sie bil co zostal na ranie
Uadzia i Jarek, streszcie się, my z Kumkiem nawet was wyprzedziliśmy ;P
1. Maryś vs Kuyash 16:4
2. Khumek vs Wojtuś 11:9
3. Maciom vs Golonka 3:17
4. Uadzia vs Jarekk 5:15
5. Wilczy vs Zell 10:10
6. Fedor vs Dymitr 5:15 (chociaż wiele nie zabrakło do 16:/ )
7. Toczek vs Pluto 10:10
8. Bałagan vs Marcins 0:20
2. Khumek vs Wojtuś 11:9
3. Maciom vs Golonka 3:17
4. Uadzia vs Jarekk 5:15
5. Wilczy vs Zell 10:10
6. Fedor vs Dymitr 5:15 (chociaż wiele nie zabrakło do 16:/ )
7. Toczek vs Pluto 10:10
8. Bałagan vs Marcins 0:20
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
1. Maryś 36 vs Golonka 32
2. Jarekk 30 vs Khumek 26
3. Wojtek 24 vs Kuyash 22
4. Uadzia 20 vs Marcin 20
5. Dymitr 20 vs Maciom 18
6. Toczek 15 vs Wilczy 15
7. Pluto 15 vs Zell 15
8. Fedor 10 vs Bałagan 2
2. Jarekk 30 vs Khumek 26
3. Wojtek 24 vs Kuyash 22
4. Uadzia 20 vs Marcin 20
5. Dymitr 20 vs Maciom 18
6. Toczek 15 vs Wilczy 15
7. Pluto 15 vs Zell 15
8. Fedor 10 vs Bałagan 2
- Khuman
- Ciśnieniowiec
Khumek VS Jarekk : 20 / 0
całość bitwy można przedstawić w epickim pojedynku Lorda Vampa vs Beastlord... za bardzo nie kluczyło to że Szamani przeklinali oddział konnicy ( - 1 to hit z beasta ), choć kluczowe mogło być to że wzbudzili w wielkiej bestii brutalność pierwotność instynktów mordu ( +3S +3A ), bo Vampir najprawdopodobniej przerazi się wizji, kolosa który się przebudził ( 7A z 10S ) i nic nie zrobił, po czym został wgnieciony wraz rumakiem w ziemię, nie mówiąc o tym że na bestigorów też spadło błogosławieństwo dziczy ( +1T +1S )
całość bitwy można przedstawić w epickim pojedynku Lorda Vampa vs Beastlord... za bardzo nie kluczyło to że Szamani przeklinali oddział konnicy ( - 1 to hit z beasta ), choć kluczowe mogło być to że wzbudzili w wielkiej bestii brutalność pierwotność instynktów mordu ( +3S +3A ), bo Vampir najprawdopodobniej przerazi się wizji, kolosa który się przebudził ( 7A z 10S ) i nic nie zrobił, po czym został wgnieciony wraz rumakiem w ziemię, nie mówiąc o tym że na bestigorów też spadło błogosławieństwo dziczy ( +1T +1S )