Galeria by roc3s - UP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Galeria by roc3s - UP - Skaven Warlord WIP
Nie chodzi o to czy zielony, czy czerwony. U źródła powinien być najjaśniejszy, czyli biały, a dalej coraz ciemniejszy zielony...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Skąd wiesz, jak się pali spaczeń?
Poza tym to białe u góry i na brzegach to dym, który ulatnia się z tego spaczenia, a nie jęzor płomienia.
Poza tym to białe u góry i na brzegach to dym, który ulatnia się z tego spaczenia, a nie jęzor płomienia.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Biały dym - habemus papam Sorki za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać. Dalej obstaję przy swoim, szczególnie po obejrzeniu drugiej fotki... Albo coś się jara i wytwarza się wysoka temperatura, albo tylko się dymi - czarny, czerwony, zielony, czy biały dym - bez znaczenia. Jeśli bawimy się w zmiany odcieni kolorów, to powinno to być jakoś logiczne. Dla mnie wygląda to niezbyt naturalnie. Ale to tylko moja opinia, nic więcej...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tak toczno
Jeszcze dokończyć kilka detali i będzie gotowy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajnie pomalowany figs Widać włożoną pracę...
Podobają mi się:
- Pancerz i broń
- sukienka, choć bardzo dużą różnica między przodem a tyłem, tył ma zupełnie inne odcienie, ale może taki był zamysł...
- sztandar jako całość
- złote elementy NMM
Nie do końca mi pasują:
- płonący spaczeń( ciiii, mam zakaz pisania o tym )
- szmata w sztandarze - imho zbyt szybko przeszedłeś z fioletu do jasnego, a potem jasny idzie przez całą długość bez żadnych zmian w odcieniu;
- niebieska szarfa na kawałku kolumny - rozumiem, że to miał być motyw wprowadzający urozmaicenie kolorystyczne, wg mnie nie do końca trafiony, lepsza byłaby czerwień, pomarańczowy lub żółty...
To tylko moje marudzenia, generalnie wielkie graty - figs bardzo mi się podoba
Podobają mi się:
- Pancerz i broń
- sukienka, choć bardzo dużą różnica między przodem a tyłem, tył ma zupełnie inne odcienie, ale może taki był zamysł...
- sztandar jako całość
- złote elementy NMM
Nie do końca mi pasują:
- płonący spaczeń( ciiii, mam zakaz pisania o tym )
- szmata w sztandarze - imho zbyt szybko przeszedłeś z fioletu do jasnego, a potem jasny idzie przez całą długość bez żadnych zmian w odcieniu;
- niebieska szarfa na kawałku kolumny - rozumiem, że to miał być motyw wprowadzający urozmaicenie kolorystyczne, wg mnie nie do końca trafiony, lepsza byłaby czerwień, pomarańczowy lub żółty...
To tylko moje marudzenia, generalnie wielkie graty - figs bardzo mi się podoba
Małe urozmaicenie od WFB, do dopracowania jeszczekilka detali, włącznie z przyklejeniem Chłopa do podstawki
Wow, mega, rozkręcasz się chłopie
Jednak czerwień nie wszędzie taka na wypasie. Cienie mocniejsze na większości by się przydały, jak np na.. tyłku Tam jest złapany ładny kontrast. Przy główce ta płyta też jest cacy.Reszcie brakuje mimimalnego kontrastu moim zdaniem
Jednak czerwień nie wszędzie taka na wypasie. Cienie mocniejsze na większości by się przydały, jak np na.. tyłku Tam jest złapany ładny kontrast. Przy główce ta płyta też jest cacy.Reszcie brakuje mimimalnego kontrastu moim zdaniem
Czerwień dość taka oczojebna wyszła z racji tego, że musiałem pstryknąć fote z lampą bo dość ciemno już mamy. Jutro jak wrócę z roboty postaram się zrobić nieco lepsze zdjęcia w świetle dziennym.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Mi się nie podobają NMM lufy działka/ karabinu. Takie jakieś są nijakie. Reszta bomba
Taki mały update czerwonych ludków.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jakie tam one czerwone - pomarańczowe są i tyle . Dla mnie pełen wypas . Natomiast jeśli chodzi o same figsy - nie czuć, nie rozumieć...
Ostatnio zmieniony 8 lis 2012, o 08:15 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Pleców nie malowałeś?
NMM za mało się błyszczy. Reszta mi się podoba
NMM za mało się błyszczy. Reszta mi się podoba