Grabz: PCV+WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Grabz: Zakonnica w małej skali :)
Wypasiony ten runiarz - bardzo mi się podoba. Sam figs jest kiepawy dosyć, ale po twoim malowaniu prezentuje się mniej kiepawo
.

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajnie pomalowane figsy. Ten z mieczem to co to za jeden?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nawet by trochę do moich warriorów chaosowych pasował, ale tylko trochę. Ile sobie cenisz za tego figsa? odpowiedz tu lub na pw - wg uznania 

A tak to prezentowało się u mnie. Proszę o nieocenianie regonów, prace z lat 98 i 00 tak więc wicie-rozumiciesmiejagreg pisze:Nawet by trochę do moich warriorów chaosowych pasował, ale tylko trochę.

pwsmiejagreg pisze: tu lub na pw - wg uznania

Ogłoszenia duszpasterskie:
-Zedytuje pościdło i wrzucę fotkę chałasdłorfa przerobionego na standardowego brodacza. Puki co walka z materią, zdjęcia wyszły niezwykle paskudne nawet jak na moje możliwości.
-Maluję za kasę we Wrocławiu, poziom znam tylko jeden czyli to co widać

-Poszukuję uczciwego pracodawcy. Innymi słowy szukam pracy we Wrocławiu.
Edit:

Konwersja zrobiona cała lata temu, poniewierała się po pudle z bitsami i w końcu doczekała się zmalowania. Model do wzięcia po taniości we Wrocławiu i lub w wersji coś za coś, polecam

Przypominam także o ogłoszeniach duszpasterskich, Maluję za kasę i szukam pracy, obie rzeczy we Wrocławiu.
Pozdrawiam

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
U mnie w regimencie warriorów będą tylko metale, więc trochę bardziej może by pasował, ale póki co zbieram. Marauderów - już mam ze 30-tu
Jak masz cosik na wymianę z dwarfów, pisz na pw. A nuz widelec coś zahandlujem 
A dwarfik bardzo spoko i milusi jest
.

A dwarfik bardzo spoko i milusi jest

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Do obsługi koniecznie gobliny w ruskich czapkach - gdzieś takie widziałem. Tu by pasowały idealnie
...

BędzieKonradG pisze:jest ten fort

Rebel groty kuszą okrutnie ale jak na razie za dużo tego wszystkiego. Ta maszyneria idzie do orków, następne może w klimat ubiju kak sabakusmiejagreg pisze:Do obsługi koniecznie gobliny w ruskich czapkach - gdzieś takie widziałem. Tu by pasowały idealnie...

Goglem pisze:Czołg wygląda podobnie do Steam Wheel Tanka

Mi się kojarzy nieco z sielskim PGRem za wczesnego Gierka

Tu skojarzenie Xyxela z. Wrocławskiego forum

I na koniec cuś ciekawego dla miłośników pancernych ciągników czy innych tego typu maszynerii.
http://espekr.blogspot.com/2012/06/stra ... story.html
Cale mnóstwo ciekawych grafik, polecam.
Pięknie podziękowal za komenty i zapraszam do dalszego dzielenia się spostrzeżeniami. Pozdro.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wporzo
. Maluj.

Cusik pewnie dojdzie przed mazianiem ma być na bogatosmiejagreg pisze: Maluj.

PCV, pienione PCV w różnych grubościach, długopis reklamowy firmy tytoniowej, rurki od balonów reklamowych, spinacz biurowy i drut miedziany. Całość klejona kroplą, ubytki uzupełnione szpachlą samochodową. W kwestii nabywania niestety nie pomogę, moje zapasy pochodzą z poprodukcyjnych odpadów powstałych przy budowaniu parku miniatur. A na marginesieRejmol pisze:A na marginesie laickie pytanie z czego toto jest wykonane i gdzie można ten materiał nabyć??

Dzień bez wipa dniem straconym.
Dwie nowe propozycje.

Przy goboskach nieoceniona będzie wszelaka pomoc. Jak panów poskładać. Ilu w rzędzie, szeregu, regonie? Docelowo szeregi ma zasilić jeszcze dwóch zieleniaczków z sieciami.
i NA MARGINESIE OFERTA KOMERCYJNA:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=36695
KLIK
Dwie nowe propozycje.

Przy goboskach nieoceniona będzie wszelaka pomoc. Jak panów poskładać. Ilu w rzędzie, szeregu, regonie? Docelowo szeregi ma zasilić jeszcze dwóch zieleniaczków z sieciami.
i NA MARGINESIE OFERTA KOMERCYJNA:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=36695
KLIK

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
O kurna ale pakiet.