Kulturalnie I 22.09.2012 / Pre-Silesian
Re: Kulturalnie I 22.09.2012 / Pre-Silesian
Dzięki za turniej, 3 przyjemne gry plus herbatka która nieco postawiła mnie na nogi to była fajna recepta na spędzenie soboty.
Chyba akcja turnieju... Barb unitem złożonym z Generała Wampira i BSB Wampira (Ghule zdechły) deklaruje pogoń za Crusowym doombulem (scenariusz Blood and Glory) a byczek nie jest generałem... oczywiście zagania i wbija się w domek pełen wściekłych szamanów i gorów i nagle robi się chyba słabo bo bestie bustują się z magi i zabijają 3 breakpointy...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
dziekuje za przybycie, widze, ze sie podobalo, co mnie cieszy.
w kwesti organizacji popracowalbym jedynie nad punktualnoscia. srodowisko jest przyzwyczajone do spoznien ze strony organizatorow, zwlaszcza jesli chodzi o lokale o narbutta, dlatego nie mozna miec pretensji do graczy, a do organizatorow lokalow. nie chodzi mi jedynie o wlasna dupe, ale mysle, ze gdybysmy skonczyli o 19 a nie o 20:30 spora czesc graczy bylaby zadowolona.
mam nadzieje, ze herbata i kawa wejdzie na stale w kanon turniejow.
dzieki za 3 bezstresowe gierki - Przemek, Kostek, Barb.
w kwesti organizacji popracowalbym jedynie nad punktualnoscia. srodowisko jest przyzwyczajone do spoznien ze strony organizatorow, zwlaszcza jesli chodzi o lokale o narbutta, dlatego nie mozna miec pretensji do graczy, a do organizatorow lokalow. nie chodzi mi jedynie o wlasna dupe, ale mysle, ze gdybysmy skonczyli o 19 a nie o 20:30 spora czesc graczy bylaby zadowolona.
mam nadzieje, ze herbata i kawa wejdzie na stale w kanon turniejow.
dzieki za 3 bezstresowe gierki - Przemek, Kostek, Barb.

No ciekawe. Tak narzekałeś na wałki przy stole ale wałki przy rankingu ligowym są cacy?JaceK pisze:A co z ligą? Zaliczą?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"