Potrzebuję "rady"
Moderator: Gremlin
Źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że póki co nie mogę wystawić Treemana jako głównodowodzącego generała, gdyż jest on lordem. Ja mam teraz armię na około 1k pkt a lordów można wystawiać dopiero od 2k ( tak pisze w podręczniku leśnych elfów).
Jak będzie to zwykły koleszka to czemu nie. Gorzej jak to będzie Wild Raider - wtedy nie.Qbas pisze:Chyba kupię sobie Mounted Wood Elf Lorda.
Powinien się nadać.
P.S. Czy mógłbym wtedy umieścić go np. w GR???
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Zdecydowanie zwykły koleszka. Ma on może jakieś fajne bajery bajery, bo w necie o nim za dużo nie znalazłem?Scimitar pisze:Jak będzie to zwykły koleszka to czemu nie. Gorzej jak to będzie Wild Raider - wtedy nie.Qbas pisze:Chyba kupię sobie Mounted Wood Elf Lorda.
Powinien się nadać.
P.S. Czy mógłbym wtedy umieścić go np. w GR???
- Maku Wolf Master
- Pseudoklimaciarz
Mam pytanie - warhawk ridersi mają zasade atak i odwrót - jak wylecą poza stół - to reorganizują się tak jak zaawsze - czy poprosty uciekli i ich nie ma??
Uciekli i ich nie ma.Maku Wolf Master pisze:Mam pytanie - warhawk ridersi mają zasade atak i odwrót - jak wylecą poza stół - to reorganizują się tak jak zaawsze - czy poprosty uciekli i ich nie ma??
Tak samo jak gdy podczas ucieczki wpadna na wrogi oddzial, lub las, czy obelisk. Jesli nie moga wyladowac - giną.
jak to mowia life is brutal... and full of zasadzkas i samtajms kopas w dupas :):)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- Maku Wolf Master
- Pseudoklimaciarz
Dzięki - o to mi chodziło
- Maku Wolf Master
- Pseudoklimaciarz
To znowu ja - Moglibyście podać mi jakąś faną rozpiskę na 1000ptk. bo mam grać z kumplem na 1000 a kompletnie nie wiem jaką rozpe zrobić. najlepiej opartą na GG i WD bo takie fixy mam dostępne + nobel i 2 spellsingerów - mam jeszcze treemana. z góry dzięki
- Maku Wolf Master
- Pseudoklimaciarz
Rozpa nie musi być złożona z moich figórek
Słownik ortograficzny w dłoń !!!!Maku Wolf Master pisze:Rozpa nie musi być złożona z moich figórek
Jak bierzesz cosik to proponuję:
(G)Nobel-Wardancer (można mu dać Blades of Loec, ale golutki też spoko)
Spellsinger (2x Dispel Scroll)
----
5 Glade Raiders (muzyk)
10 Glade Guard (muzyk)
8 Wardancers (muzyk, champion)
6 Wild Raiders (sztandar, War Banner, bo muzyka już mają )
Treeman
Nie wiem jak to punktowo wychodzi, ale na oko powinno się zmieścić. Jak zostanie punktów, to można cosik jeszcze dorzucić.
Draconis - FOR EVER !!!
- Maku Wolf Master
- Pseudoklimaciarz
Ta rozpa wychodzi na 1184 ptk.
A co do tej ortografi - to jestem dysortografem - więc mi sie zdarza. Nie miejcie mi tego za złe
A co do tej ortografi - to jestem dysortografem - więc mi sie zdarza. Nie miejcie mi tego za złe
Mam pytanie. Grałem wczoraj z kumplem (moje WE vs jego HE). Doszło do bitwy driad ze Swormasterami. Moja 8 pokonała w walce jego 16 i musieli uciekać. Po drodze wpadli na SWOJE bolce, na górce. Co się wtedy dzieje?
P.S. Wiem , że jak oddział uciekając wpadnie na wrogą jednostkę, to od razu jest po nim.
P.S. Wiem , że jak oddział uciekając wpadnie na wrogą jednostkę, to od razu jest po nim.
Jeżeli oddział przebiega przez swój jakiś i oddział przebiegający ma US 5 lub więcej to rzucasz panikę na tym oddziale, przez który uciekałeś. Jeśli nie zdasz to oddział ucieka w tym samym kierunku co ten, który panikę spowodował.Qbas pisze:Mam pytanie. Grałem wczoraj z kumplem (moje WE vs jego HE). Doszło do bitwy driad ze Swormasterami. Moja 8 pokonała w walce jego 16 i musieli uciekać. Po drodze wpadli na SWOJE bolce, na górce. Co się wtedy dzieje?
Draconis - FOR EVER !!!