Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań.
Najgrywalniejsza opcja to Battlion, 5x Box Murfangów i IronBlaster. Konwertujesz Hero z gości z battalionu i masz badassowe 2400.
A ogrza magia jak i całe ogry jest zajebista.
Pozdro Czciboro
A ogrza magia jak i całe ogry jest zajebista.
Pozdro Czciboro
Lore of Great Maw jest dla mnie najlepszym lorem dla ogrów, do tego firebelly i jest bardzo fajnie
Jednyny minus to jedna z najsłabszych '6' w grze
Jednyny minus to jedna z najsłabszych '6' w grze
Wisła Kraków.
Tak czytam tutejsze wątki i wychodzi mi, że warto nabyć batalion ogrowy, zgadza się?
Do tego ze dwa/trzy pudełka kawalerii (Mournfangi), jakiś generał i powinno na "dzień dobry" starczyć?
Do tego ze dwa/trzy pudełka kawalerii (Mournfangi), jakiś generał i powinno na "dzień dobry" starczyć?
Batalion, 2xpudełko ironów, 2xmourny i ironblaster. Do tego 3 wourhoundy odrobina inwencji i można 2400 uskładać.Grish pisze:Tak czytam tutejsze wątki i wychodzi mi, że warto nabyć batalion ogrowy, zgadza się?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Batalion to genialna opcja. Jest 8 wielkich broni, a że bule, ironi i leadzi mają te same tłowia, to kupując batalion możesz złożyć 6 bulli, 9 ironów i zostaje ci jeden na konwersje na bsb. A jak kupisz paczkę ogrów do tego, to masz nadal 4 armaty z batalionu i części pod leadów, plus kolejne 2 tłowia (np. na magów). Generalnie warto do batalionu wziąć od razu działo i mourny, żeby mieć bitsy pod urozmaicone składanie jednostek (np. kolejne dwie wielkie bronie, fajne ironfisty i gutsy(te plyty na brzuchach)). Czyli batalion+paczka buli i masz gotowa piechote
@Grolshek: Nie. Nie ma po co kupować pudełek ironów, można zrobić identycznych, tylko tańszych biorąc części pozostałe z batalionu i paczkę zwykłych ogrów.
@Grolshek: Nie. Nie ma po co kupować pudełek ironów, można zrobić identycznych, tylko tańszych biorąc części pozostałe z batalionu i paczkę zwykłych ogrów.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35884
A ta inwencja to do przeróbek czegoś na coś?
2 kucharzy i bsb-ka musisz zrobić samemu oprócz tego maneaterów jakoś odróżnić no i kły psom dorobić żeby byłe szablastozębe Ja tak sobie na urodzinki sprawię armię łogrów za 555 pln.Grish pisze:A ta inwencja to do przeróbek czegoś na coś?
A i Grammar Nazi mówią że "tłowia" to nie jest ładnie. Tułowia ładniej brzmi i po polsku.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
starczy batalion + 4 morny + działo. jest ciasno ale daje rade ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"