adeon pisze:Ja lubię Drakońskie rozwiązania.
-za te wałki wyzerowanie punktów za wszystkie już zaliczone turnieje danego orga w danym sezonie
-roczny ban na turnieje zaliczane do ligi = brak reprezentantów na LL
Ligi lokalne są niestety wałkogenne i trzeba niczym chorą tkankę je wyciąć. Miały służyć propagacji hobby a zostały mega-wypaczone i stąd powinniśmy się ich pozbyć dla uczciwości w stosunku do normalnych graczy.
Niestety ten organizator słynie z niechlujstwa, a na ligę ma wyjebane. Na LL go nie ma. Turnieje organizowane przez tego organizatora mają na targecie promowanie hobby u dzieciaków, a nie wciskanie komuś na lewo 100 punktów do ligi. Mnie i Kudłatego na tym turnieju nie będzie, bo jedziemy do szwabów, więc ligi to nie zniszczy. Zresztą i tak mamy wymaksowane lokale.KrzysiekW pisze:No i mamy kolejną próbę nagięcia regulaminu.
Nie popieram dodawania turniejów źle zgłoszonych i po terminie, ale niezaliczenie tego eventu to tylko strata dla małego Mateusza lat 12, który bardzo się jara że ma 250 miejsce w lidze i aż 4 rozegrane turnieje.
Lekarstwa na to co zrobić nie mam, wszelkie sankcje nałożone na tego orga nic nie zmienią bo ma na to wyjebane, niezaliczenie to turnieju to tylko szkoda dla graczy, bo przecież nikt nie zabroni danemu orgowi robić turniejów.
pozdrawiam
Furion