THEGAMBLERS.PL - Twoje źródło informacji
Re: THEGAMBLERS.PL - Twoje źródło informacji
Ech, a jak zobaczyłem że Dymitr cos napisał to myślałem że to już 

Wisła Kraków.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jaka cisza nagle w temacie, tak jak pisali ludzie wcześniej, brak rąk do pisania 

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
ludzie teraz walczą ;D

Swoją drogą trochę nie pasują te foty do wywiadu. Rozmowa o figurkach, a tutaj zdjęcia jak z ostatniej strony faktu ;D
Lepiej było je wrzucić na jakiś hosting w fapfolder i dodać link dla zainteresowanych ;p
edit:
Swoją drogą trochę nie pasują te foty do wywiadu. Rozmowa o figurkach, a tutaj zdjęcia jak z ostatniej strony faktu ;D
Lepiej było je wrzucić na jakiś hosting w fapfolder i dodać link dla zainteresowanych ;p
edit:
D: Jak zaczęła się Twoja przygoda z grami bitewnymi? Dlaczego zdecydowałaś się na Warhammera 40k?
po tym przestałem czytaćL-A: Mój chłopak[...]

"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Nie wierzę, że ktoś na tym forum napisał, że takie zdjęcia nie pasują do wywiadu
Tak już poważniej, dobra robota, ukłony dla Dymitra, Rinca i Gniewka za włożoną pracę

Tak już poważniej, dobra robota, ukłony dla Dymitra, Rinca i Gniewka za włożoną pracę

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
i tak nie miales zamiaru czytac tylko wszedles tam by poogladac zdjeciaAfro pisze:D: Jak zaczęła się Twoja przygoda z grami bitewnymi? Dlaczego zdecydowałaś się na Warhammera 40k?po tym przestałem czytaćL-A: Mój chłopak[...]

DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Szkoda, że nie mieliśmy pod ręką tłumacza z Rumuńskiego, wywiad byłby pewnie ciut ciekawszy, bo opierałby się na jej "matczynym" języku. Chyba Żona Laika jest tłumaczką z Rumuńskiego, ale ręki nie dam. Może to był Albański czy inny jaki.
Tak czy siak ubolewam, iż nie pozwoliła na załączenie tych najbardziej "ciekawych" zdjęć, które ma na fb.
Tak czy siak ubolewam, iż nie pozwoliła na załączenie tych najbardziej "ciekawych" zdjęć, które ma na fb.

Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Gruźiński
btw po tym :
btw po tym :
ciśnienie spada ^^Mój chłopak
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Fajny wywiad,zdjecia.... chyba nie potrzeba kometarza 

"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM

To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Panowie, zawsze można liczyć na to, że o chłopaku wspomniała tylko po to by nie mieć spamu od nowych fanów 

Taka mała szara myszka z małym biustem ...a czytając z nią wywiad mam wrażenie ,że oglądam wybory miss polonia- "tak ,jestem za pokojem na świecie

Jezu - opanujcie się - ja ciekawsze kobiety spotykam w autobusie

- GrimgorIronhide
- Masakrator
Jak to mówią : "Hejters gonna hejt."
@kubencjusz
Ma chłopaka bo wspomniała o tym kilka razy, aaale zawsze możesz zostać jej nowym fotografem to chyba imo lepsze
A, tak byłbym zapomniał fajny wywiad.
Chyba domyślam się czym...Obecnie nie mam fotografa, z którym mogłabym współpracować, a ten, który zrobił te zdjęcia zajmuje się obecnie czymś innym.
@kubencjusz
Ma chłopaka bo wspomniała o tym kilka razy, aaale zawsze możesz zostać jej nowym fotografem to chyba imo lepsze

A, tak byłbym zapomniał fajny wywiad.
PiotrB pisze: Jezu - opanujcie się - ja ciekawsze kobiety spotykam w autobusie
Rada od młodszego kolegi: Podejdź, zagadaj, a nóż się umówi, mniej czasu na forum spędzisz, z pożytkiem dla wszystkich:)

Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Myślę że żona Piotra mogłaby to źle odebrać.Durin pisze: Rada od młodszego kolegi: Podejdź, zagadaj, a nóż się umówi, mniej czasu na forum spędzisz, z pożytkiem dla wszystkich:)
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
+1PiotrB pisze:
Taka mała szara myszka z małym biustem ...a czytając z nią wywiad mam wrażenie ,że oglądam wybory miss polonia- "tak ,jestem za pokojem na świecie"...
Jezu - opanujcie się - ja ciekawsze kobiety spotykam w autobusie
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
- rudobrody79
- Falubaz
pooglądać to nic złego, zawsze to jakieś urozmaicenie
popieram akcję, bardzo dobra robota
i wszystko jasne
panna na pewno pod tą piękną skórą jest jak Singwald - Dziecię Slaanesha... a tuziny mężczyzn gotowych jest spełnić każdą jej zachciankę

kocham ... chaos.

panna na pewno pod tą piękną skórą jest jak Singwald - Dziecię Slaanesha... a tuziny mężczyzn gotowych jest spełnić każdą jej zachciankę