![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wiem, dla mnie model to gwałt na wszelkiej logice nawet jak na świat fantasy:D Ale musze przyznać że bardzo przyjemny w malowaniu, masa ciekawych rzeczy, a i tak poszedłem na skróty w wielu miejscach, można by spokojnie nad tym spędzić dwa razy tyle czasu :/smiejagreg pisze:Sam model mi się kompletnie nie podoba - imho przerost formy nad treścią totalny. (...) jedynie cała ta konstrukcja na górze wygląda nieco... pstrokato.
A weź mi nie mów, walcze z tym od lat ale ludzie bywają niereformowalni:P Jedni chcą połączenie zielonego z niebieskim, inni takie podstawki...Slayer pisze:Super malowanie, jedynie nie pasuje mi na zielono pomalowana podstawka.
Coś w tym jest i na początku rzeczywiście był po prostu brązowy. Ale mimo że dawał lepsze tło dla planet to mniej mi grał z granatowo-żółtą resztą. Tak dostał trochę lekkości bo stał się jaśniejszy i nie razi chyba aż tak ogromem (przynajmniej na żywo, bo na czarnym tle zdjęć może być w sumie odwrotne wrażenie:D). Jak tak sobie teraz myślę to w sumie mogłem jakiś inny metal na to wybrać, a w innej kolorystyce (np czerwony wózek) fajny by był złoty;]Naviedzony pisze:Nie podoba mi się tylko nadmiar śniedzi na sferycznych pierścieniach. Według mnie byłoby lepiej, gdyby te pierścienie były bardziej monotonne kolorystycznie, wtedy planety bardziej wybijałyby się.
Twarze elfów to samograj, mają ostre rysy i niewiele im trzeba:)Noire pisze:Również podobają mi się elfy a najbardziej malowanie ich twarzy;)