Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Warunkiem do szczęścia i spokoju dla mnie jest: nie mieszkać z kobietami!
Z Hakiem jest dobrze. Z samym tatą teraz, jak wszystkie baby wyjechały, też jest dobrze [choć z pewnych względów nie tak, jak z Hakiem ].
W niedzielę wrócą matka z Potworem i znów się zacznie...
Żeby tak móc przewinąć życie do tyłu.
Albo do przodu.
Z Hakiem jest dobrze. Z samym tatą teraz, jak wszystkie baby wyjechały, też jest dobrze [choć z pewnych względów nie tak, jak z Hakiem ].
W niedzielę wrócą matka z Potworem i znów się zacznie...
Żeby tak móc przewinąć życie do tyłu.
Albo do przodu.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ty się wpienisz? Taki spokojny chłopiec, gorszący się na widok gołych figurek? Niemożliwe
Ja to nie wiem, jak daleko bym się chciała w przyszłość przenieść. Gdzie bym się nie pojawiła, zawsze będzie coś, czego nie chcę nawet za rok, i pewnie za 10 lat...
Trudno, trzeba to po prostu przeżyć
A na turniej przyjeżdżasz z bródką [to było stwierdzenie, nie pytanie].
Ja to nie wiem, jak daleko bym się chciała w przyszłość przenieść. Gdzie bym się nie pojawiła, zawsze będzie coś, czego nie chcę nawet za rok, i pewnie za 10 lat...
Trudno, trzeba to po prostu przeżyć
A na turniej przyjeżdżasz z bródką [to było stwierdzenie, nie pytanie].
Dziękuję .pingus pisze:Tomcio masz za "długą" sygnaturkę.
Skoro napisałaś że stwierdzenie więc po co pytasz ]:->>> Przyjdę w pon po konwencie do budy to sie będzie wice dyrektorka a zarazem moja wychowawczyni w jednym dziwnie patrzeć... chociaż jak przestałem sie golić pod koniec roku to już sie nie odzywała (wiedziała że to nic nie da ).
- Tiger Brown
- Kradziej
Hmmm, Sykstus, a tak właściwie, to na jakiej podstawie atakują Twoją bródkę (serio pytam) ?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ale wy macie problemy. Ja mam metala w klasie, który w ogóle się nie goli i nikt mu się nie dopierdzielał. Ciągle mu się wychowawczyni do***ala o koszulke slayera "God hates us all", że obraża jej uczucia religijne, a ten poprostu na to leje.
- Tiger Brown
- Kradziej
Sykstus, poproś go w takim razie o definicję słowa "schludny", a potem porównaj z definicją słownikową PWN:
1. 'dbający o czystość, porządek';
2. 'utrzymany w czystości';
Sam fakt posiadania przez ucznia brody nie może podlegać sankcji, a żądanie jej ścięcia jest bezpodstawną ingerencją w sferę osobistą ucznia, o ile broda jest czysta i zaczesana. Chyba, że wasz statut szkoły wyraźnie zakazuje uczniom noszenia bród i wąsów. Widzimisię dyrektora czy nauczyciela nie może być podstawą rozstrzygania ważnych kwestii. Ale bywa.
I to jest kwestia zasadnicza - jak daleko posuniesz się w oporze, bo gdyby sprawa wyszła poza szkołę, to dyrek się ośmieszy, więc jedyną jego szansą jest wymóc Twoje ustępstwo "w czterech ścianach".
1. 'dbający o czystość, porządek';
2. 'utrzymany w czystości';
Sam fakt posiadania przez ucznia brody nie może podlegać sankcji, a żądanie jej ścięcia jest bezpodstawną ingerencją w sferę osobistą ucznia, o ile broda jest czysta i zaczesana. Chyba, że wasz statut szkoły wyraźnie zakazuje uczniom noszenia bród i wąsów. Widzimisię dyrektora czy nauczyciela nie może być podstawą rozstrzygania ważnych kwestii. Ale bywa.
I to jest kwestia zasadnicza - jak daleko posuniesz się w oporze, bo gdyby sprawa wyszła poza szkołę, to dyrek się ośmieszy, więc jedyną jego szansą jest wymóc Twoje ustępstwo "w czterech ścianach".
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Ja zawsze mam zarost elegancko wygolony i się z tego powodu cieszę... Nienawidzę mieć nadmiernej ilości włosów...W końcu człowiek to nie małpa...
Po co się upodabniać :D:D
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Nie to miałem na myśliKallessin pisze:EE znaczy sie ze nie wolno byc mezczyzna tak?? A juz bron boze dojrzewac?
Dzieki bogu ja jeszcze konczylem cywilizowane szkoly ponad podstawowe.
Dojrzewać można, ale od czego są brzytwy i maszynki do golenia
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mężczyznom rośnie zarost - to fakt.LinuX pisze:Ja zawsze mam zarost elegancko wygolony i się z tego powodu cieszę... Nienawidzę mieć nadmiernej ilości włosów...W końcu człowiek to nie małpa...
Do małpy najłatwiej się upodobnić przez zachowanie - to drugi fakt.
I polemizowałabym z "elegancja=brak zarostu".
Bezsens po prostu.
Im więcej włosów -> tym lepiej.
To właściwe dla moich upodobań
Jakkolwiek teraz to już nawet Kuzynek Coś z rodziny Adamsów nie zauroczyłby mnie
P.S. Brzytwy są dla emo do cięcia nadgarstków!
Każdy ma swoje upodobania... Niektórym baaaaardzo nie podoba się zarost... Wiem, życiowe przejścia...
PS: Jeździsz na delikatnej kładce...
PS: Jeździsz na delikatnej kładce...
Ostatnio zmieniony 23 sie 2007, o 17:38 przez LinuX, łącznie zmieniany 1 raz.
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: