LOL może wejdziemy na czat???Skavenblight pisze: Niech ich kości bieleją na słońcu
Porozmawiamy o filozofii zarostu...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
LOL może wejdziemy na czat???Skavenblight pisze: Niech ich kości bieleją na słońcu
Jak to nie zmienię...Skavenblight pisze:LOLSON, po co czat jak są NiezwykliLinuX pisze:LOL może wejdziemy na czat???Skavenblight pisze: Niech ich kości bieleją na słońcu
Porozmawiamy o filozofii zarostu...
Filozofia zarostu? Ależ tu nie ma żadnej filozofii. Nic nie poradzisz na moje preferencje
Dobra... Wiem że logika nie da rady... Tak się chciałem poprzekomarzać...Skavenblight pisze:Niestety, nie dasz rady...
Żadne tłumaczenia nie pomogą, kiedy czuwa, o fak, Kapitan Hak!
I logika jest bezradna wobec uczuć
I to jest mądre myślenieSykstus pisze:Eh schludnie wygolona bródka baki nawet gole bo mnie denerwują
Domyślam się, o co chodziLinuX pisze:Dobra... Wiem że logika nie da rady... Tak się chciałem poprzekomarzać...Skavenblight pisze:Niestety, nie dasz rady...
Żadne tłumaczenia nie pomogą, kiedy czuwa, o fak, Kapitan Hak!
I logika jest bezradna wobec uczuć
I przy okazji chciałem pokazać pewną siłę wyższą i specjalnie nie powiem o co chodzi żebyś musiała sobie pokminić...
A gdzie mieszkacie???Skavenblight pisze: LinuX - już nie pijemy tanich win to było parę lat temu, wyrośliśmy na strasznych burżujów