A to jego spytaj, jak wróci - ale wątpię
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
@Fanatyk
![Bad Grin :badgrin:](./images/smilies/ng_badgrin.gif)
Kolczyki, farbowane włosy, super mhroczne gotyckie ubranko, makijaż na black metalowca, glany i tatuaż "prawica forever".
I lecę przedstawić Twojej mamie Twoją dziewczynę
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Some Hate....???Skavenblight pisze: @Fanatyk
Kolczyki, farbowane włosy, super mhroczne gotyckie ubranko, makijaż na black metalowca, glany i tatuaż "prawica forever".
Dostałabyś kopa od jednej takiej której by się to nie spodobało no a moja matka by cię wyleczyła. Uwierz mi.Skavenblight pisze:
@Fanatyk
Spokojnie, Fanatyku. Nie bałbym się o Zarazę. Nie wszyscy tak pozwalają kobietom na pomiatanie sobą, wiesz?Dostałabyś kopa od jednej takiej której by się to nie spodobało no a moja matka by cię wyleczyła. Uwierz mi.
A i jeszcze jedno...synowa synową ale teściowa która wchodzi ci z buciorami w życie...
Tomash pisze:Spokojnie, Fanatyku. Nie bałbym się o Zarazę. Nie wszyscy tak pozwalają kobietom na pomiatanie sobą, wiesz?Dostałabyś kopa od jednej takiej której by się to nie spodobało no a moja matka by cię wyleczyła. Uwierz mi.
A i jeszcze jedno...synowa synową ale teściowa która wchodzi ci z buciorami w życie...
Dobrze prawiTomash pisze: Spokojnie, Fanatyku. Nie bałbym się o Zarazę. Nie wszyscy tak pozwalają kobietom na pomiatanie sobą, wiesz?
Więc zdajesz sobie sprawę, że do zarzutu znęcania się nad żoną dojdzie Ci jeszcze zarzut zgóryzaplanowania i prepremedytacji ?Katylina pisze:Ja współczuję swojej dziewczynie/narzeczonej/żonie. Od razu.
Ale wpierw Fanatyku, trzeba ją znaleźć, a żeby to zrobić to ja Ci proponuję:Katylina pisze:Teściowa Hakowa to nie jest zapewne ten przykład teściowych. Ja współczuję swojej dziewczynie/narzeczonej/żonie. Od razu.
Na razie straciłem 10 kilo. Nadal walczę.TomCio pisze:Ale wpierw Fanatyku, trzeba ją znaleźć, a żeby to zrobić to ja Ci proponuję:Katylina pisze:Teściowa Hakowa to nie jest zapewne ten przykład teściowych. Ja współczuję swojej dziewczynie/narzeczonej/żonie. Od razu.
http://www.sfd.pl/Zobaczcie_goscia%21%21-t186355.html
Iść na siłkę!
heh no niezle ]:->TomCio pisze:Ale wpierw Fanatyku, trzeba ją znaleźć, a żeby to zrobić to ja Ci proponuję:Katylina pisze:Teściowa Hakowa to nie jest zapewne ten przykład teściowych. Ja współczuję swojej dziewczynie/narzeczonej/żonie. Od razu.
http://www.sfd.pl/Zobaczcie_goscia%21%21-t186355.html
Iść na siłkę!