PMOTM XXXVII - Gotrek

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

PMOTM XXXVII - Gotrek

Post autor: Smh »

To i ja się dorzucę ;)

//edit: mój pierwszy kraś skończony, już widzę sporo do poprawy ;) wszelkie dodatkowe uwagi mile widziane (bo do galerii krasi pewnie mało kto zagląda)

Obrazek
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Tatuaze sa zarombiste :D, broda fajna :P tylko skora jakas dziwna, jakas taka azjatycka :D
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Fuxiorr pisze:Tatuaze sa zarombiste :D, broda fajna :P tylko skora jakas dziwna, jakas taka azjatycka :D
z tą skróą największy problem by dobry odcień aparatem złapać :/ ale jest mniej żółta niż na poprzednim foto :P :lol2: http://realitynet.pl/public/samhain/WH/ ... trek_5.jpg tutaj to dopiero żółtek wyszedł ;)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Matysz
Mudżahedin

Post autor: Matysz »

Super tatuaże i runy na toporze. Spodnie spoko, ale te złote ozdoby na pasie można by wykrawędziować jaśniejszym złotem/srebrem. Nie podoba mi się skóra. Widać na niej jakieś tam próby rozjaśnień, ale to nie to :/ Zacznij od koloru ciemniejszego o ton (albo zwashuj najpierw skórę), a potem rozjaśniaj. No i dłonie mają paskudne ciemne krechy między palcami (wash?). Generalnie fajne malowanie, ale psuje je płaskość skóry.

ODPOWIEDZ