Veni, Vidi, Vici! Pre Poznań - Kraków 13.10.12 - WYNIKI s. 9
Hop, siup 14 zapisanych osób. Mobilizacja - każdy idzie na turniej!
Dibo gdzie jesteś?
Dibo gdzie jesteś?

Wisła Kraków.
Ja też proszę o dopisanie. Do końca tygodnia będę pewny, czy uda mi się być wtedy w Krakowie. Jeśli się okaże, że nie dam rady natychmiast wycofam zgłoszenie. Mam nadzieję, że to nie problem.
Dzięki.
ID 4208, armia: Skaven
Dzięki.
ID 4208, armia: Skaven
OK 

Wisła Kraków.
Jak to gdzie ? Na liście zgłoszonych oczywiście ! a jeśli mnie tam nie ma to szybciutko napraw ten błądSevi pisze:Dibo gdzie jesteś?

Ciekawe czy uda mi się chociaż raz urwać chociaż 1 mały punkt centigorami

Dla formalności:
Bartosz "Dibo" Drajewicz
ID 2828
Armia Best-men
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
to może być jeden z większych lokali od lat w Krakowie - czynimy staranie żeby zaprosić Gości z innych miast
Termin jest dobry - miejsce uczciwe - format też. Jutro Kraków jedzie na Śląsk- kto nie jedzie obowiązkowo trzyma kciuki! Mamy nadzieje ,że panowie Paraszczaki pokażą klasę- sami im będę kibicował:).... niestety ja jadę głównie zabawowo moim imperium - za to na pre Poznaniu i w Poznaniu się zemszczę
I hope!:).

I dlatego każdy krakowski gracz powinien za punkt honoru obrać sobie obecność na tym (i kolejnych) turniejuPiotrB pisze:to może być jeden z większych lokali od lat w Krakowie

Dibo dopisany :*
Wisła Kraków.
Ja przyjadę z WarszawyPiotrB pisze:to może być jeden z większych lokali od lat w Krakowie - czynimy staranie żeby zaprosić Gości z innych miastTermin jest dobry - miejsce uczciwe - format też. Jutro Kraków jedzie na Śląsk- kto nie jedzie obowiązkowo trzyma kciuki! Mamy nadzieje ,że panowie Paraszczaki pokażą klasę- sami im będę kibicował:).... niestety ja jadę głównie zabawowo moim imperium - za to na pre Poznaniu i w Poznaniu się zemszczę
I hope!:).

i pozostaje mi się tylko cieszyć, że takie miejsce jest tak blisko rodzinnych okolic
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
prosze mnie zapisac jesli sa jeszcze jakies miejsca
Dokładnie, 32 miejsca. Lista uaktualniona 

Wisła Kraków.
Zapraszamy 

Wisła Kraków.
Dopiszcie mnie
1349 Andrzej Karpiu Karpiński
1349 Andrzej Karpiu Karpiński