Ohoho! Widze, ze Pan Ryba szturmuje podium.Królik pisze:Brawo Rybka! Jeszcze pociśniesz tegoroczną ligę
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ohoho! Widze, ze Pan Ryba szturmuje podium.Królik pisze:Brawo Rybka! Jeszcze pociśniesz tegoroczną ligę
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Mówi mistrz 5 bitew na ten format ^^ Format bardzo nudnawy, i miał swoje wariactwa w paringach, ale było zabawnie, jak to w Kozłowie ; )Jankiel pisze:Ci, którzy twierdzą, że open jest niegrywalny po prostu za mało grali w tą grę.
Jakbym ugrał 80 pts, to by było, że lubię ten format, bo mam na nim przegiętą armięMówi mistrz 5 bitew na ten format ^^ Format bardzo nudnawy
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jeśli można to wrzuć proszę kto czym grałLidder pisze:Wyniki, feedback jutro.
(...)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jankiel, błagam CięJankiel pisze:Jakbym ugrał 80 pts, to by było, że lubię ten format, bo mam na nim przegiętą armięMówi mistrz 5 bitew na ten format ^^ Format bardzo nudnawyGra się fajnie, a 5 remisów to najlepszy dowód na to, że DE na open są całkiem zrównoważone. Inne armie też. Chyba każda armia mogła pograć z każdą i nie mieć w plecy na starcie.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.