PMOTM XXXVII- Filer do White Liones

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Slayer
Chuck Norris

PMOTM XXXVII- Filer do White Liones

Post autor: Slayer »

Witam w końcu gdy założyłem konto na picasa mogę coś wrzucić, na razie staroć malowaną trochę czas temu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to już WiP podstawek pod DE rydwany.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Bardzo cacy, zwłaszcza jeśli to jakaś wczesna praca, szczególnie dobrze wyszły zielone kamyki, potrzeba im tylko błyszczącego lakieru. Natomiast jeśli chodzi o resztę modelu przydałyby się wygładzenia przejść między warstwami farby, no ale to już kwestia obycia z pędzlem i farbami. Elementy metaliczne mogą być, bo w zasadzie to chyba tylko ja maluję nmm metalikami (i nie widzę co robię, bo farba odbija światło, a póxniej jak na to popatrzę wchodzi paskudztwo, które trzeba poprawiać godzinami #-o ) no i figurka skorzystałby tez sporo na użyciu szpachli, bo przypomina O-Ren po spotkaniu z Beatrix Kiddo w japońskim ogrodzie :wink: co widać na pierwszym obrazku.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Post autor: DarkAngel »

I tak na ciebie nie zagłosuję :)
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand

Slayer
Chuck Norris

Post autor: Slayer »

Obrazek

ODPOWIEDZ