Witam w końcu gdy założyłem konto na picasa mogę coś wrzucić, na razie staroć malowaną trochę czas temu.
A to już WiP podstawek pod DE rydwany.
PMOTM XXXVII- Filer do White Liones
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Bardzo cacy, zwłaszcza jeśli to jakaś wczesna praca, szczególnie dobrze wyszły zielone kamyki, potrzeba im tylko błyszczącego lakieru. Natomiast jeśli chodzi o resztę modelu przydałyby się wygładzenia przejść między warstwami farby, no ale to już kwestia obycia z pędzlem i farbami. Elementy metaliczne mogą być, bo w zasadzie to chyba tylko ja maluję nmm metalikami (i nie widzę co robię, bo farba odbija światło, a póxniej jak na to popatrzę wchodzi paskudztwo, które trzeba poprawiać godzinami ) no i figurka skorzystałby tez sporo na użyciu szpachli, bo przypomina O-Ren po spotkaniu z Beatrix Kiddo w japońskim ogrodzie co widać na pierwszym obrazku.
I tak na ciebie nie zagłosuję
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand