PMOTM XXXVII

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

PMOTM XXXVII

Post autor: Druchii »

Nie jestem z niego do końca zadowolony, ale cóż. Jest jaki jest...
Hope you enjoy it anyways ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

kosior =D>
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Chyba wrzuciłeś w dwa miejsca te foty - coś mi się wydaje, że już pisałem komentarz. Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby napisać, że - póki co oczywista - zdecydowanie masz mój głos. Po pierwsze dlatego, że jest to jeden z moich ulubionych rodzajów figsów (stare ogry rulez), a po drugie - najważniejsze - jest SUPERANCKO pomalowany =D> =D> =D>. Świetnie dobrane kolory - w tym zestawie nawet różowa purpura nie razi, a jedynie stanowi ożywiający element. Czekam na dalsze ogry :wink: ....

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Pisałeś, pisałeś, ogr raz jest w moim temacie, raz tu w zgłoszeniu PMOTM (myślałem, że tak trzeba). Dzięki za miłe słowa, cieszę się, że się podoba ;)
Ta różowa purpura to red gore.
Niestety więcej ogrów na razie nie będzie (choć golgfag czeka też na swoją kolej). Ten osobnik trafił mi się kiedyś w pudle figurek które okazyjnie kupiłem od jakiegoś ziomka, trochę fajnych staroci tam było, więc nie mogłem go nie maźnąć!
pozdro

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Dobrze, że zrobiłeś taki temat, ułatwiłeś mi robotę ;)
A praca na poziomie. Kolczuga na rękawicy jedynie uboga, ale to widać płaską rzeźbę.

ODPOWIEDZ