A WYSADŹ SE MAGA - 1000 - 14.10.2012 (NIEDZIELA) WYNIKI S.5
Re: A WYSADŹ SE MAGA - 1000 - 14.10.2012 (NIEDZIELA)
Była jeszcze opcja małej parówki
ale na razie zagramy to, na małą paróweczkę jeszcze przyjdzie czas

Nie narzekaj,wiadomo co gdzie i jak,wazniejsza informacja to to,ze jest w niedziele,o polowe mniej telefonow jest od razuKalesoner pisze:W nazwie tematu turnieju powinno być miasto, w którym jest rozgrywany. Tak żeby wszystkim było wygodniej.
arcymag HE w bardzo sympatycznym zestawieniu (3lvl i +1 czar) spokojnie się mieści na te ograniczenia
a jego zdolności do wybuchania są średnie bo potrzebuje max 4 kości by kulać czary z High Magic.

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Zagrajcie parę razy na ten format a później płaczcie nad przegiętośćią lordów

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
#helion# pisze:Nie narzekaj,wiadomo co gdzie i jak,wazniejsza informacja to to,ze jest w niedziele,o polowe mniej telefonow jest od razuKalesoner pisze:W nazwie tematu turnieju powinno być miasto, w którym jest rozgrywany. Tak żeby wszystkim było wygodniej.
Albo Ty to wyedytujesz albo ja to zrobię. Z tego działo nie korzysta tylko Warszawa.
ale ty narzekający się zrobiłeś...jak się zmieści to wyedytujęKalesoner pisze:#helion# pisze:Nie narzekaj,wiadomo co gdzie i jak,wazniejsza informacja to to,ze jest w niedziele,o polowe mniej telefonow jest od razuKalesoner pisze:W nazwie tematu turnieju powinno być miasto, w którym jest rozgrywany. Tak żeby wszystkim było wygodniej.
Albo Ty to wyedytujesz albo ja to zrobię. Z tego działo nie korzysta tylko Warszawa.

Możliwe, że wpadnę, bo będę wtedy w Warszawce, chyba, ze zrobicie coś w sobotę.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!