Veni, Vidi, Vici! Pre Poznań - Kraków 13.10.12 - WYNIKI s. 9
Re: Veni, Vidi, Vici! Pre Poznań - Kraków 13.10.12
Dopisani.
Czy ma ktoś jutro czas żeby pomóc pownosić blaty na góre do Strychu?
Zajmie to max 30 min.
Ok 18:00.
PW proszę zainteresowanych.
Czy ma ktoś jutro czas żeby pomóc pownosić blaty na góre do Strychu?
Zajmie to max 30 min.
Ok 18:00.
PW proszę zainteresowanych.
Wisła Kraków.
Dla zwycięzcy poza bonem na zakupy do Vanaheimu przygotowujemy nagrodę specjalną 
Ktoś chętny jutro do pomocy przy blatach?

Ktoś chętny jutro do pomocy przy blatach?
Wisła Kraków.
Nagroda specjalna? czekaj, rozruszam temat na HLOS ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Żeby sprawa była jasna. Jak pisaliśmy wcześniej , współpraca ze "strychem " kosztuje. Póla nagród zostanie pomniejszona o kwotę 200 zł a powiększona o 20% przez sklep Vanehaim (dziękujemy!).
Dodatkowo z własnej klubowej kasy stawiamy kawę ,herbatę i to:

Oczywiście napis będzie odpowiedni!
Zwycięzca będzie miał miłą pamiątkę.
Dodatkowo z własnej klubowej kasy stawiamy kawę ,herbatę i to:
Oczywiście napis będzie odpowiedni!

Lidder, Szaitis proszę jeszcze o podanie mi waszych ID ligowych 
Mamy już zapisane 26 osób z limitu 32.
Proszę o informowanie jeżeli ktoś z zapisanych rezygnuje tak aby nie zajmować miejsca!

Proszę o informowanie jeżeli ktoś z zapisanych rezygnuje tak aby nie zajmować miejsca!
Wisła Kraków.
Zaktualizowałem zasady turnieju oraz poprawiłem zasady oceny hobbystycznej 

Wisła Kraków.
Sevi pisze:Lidder, Szaitis proszę jeszcze o podanie mi waszych ID ligowych
Nie wiem czy Lidder się wybiera, jbc wysłałem swoje ID

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
-
- Falubaz
Miło będzie pograć gościć 8 Bilę w Krk. Choć ostrzegam Krakusów oni biją w trakcie bitwy
Pozdro!

Pomyliło mi się, sorkiLaik pisze:
Nie wiem czy Lidder się wybiera, jbc wysłałem swoje ID

Wisła Kraków.
3607 - armia jaka bede miał taką przyjade ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."