w skrócie - z jakiegos powodu weszły Ci wszystkie czary a wampir klepacz przebijający na 2+ nie zadał Ci 3 ran ; p ?Khuman pisze:Khumek VS Jarekk : 20 / 0
całość bitwy można przedstawić w epickim pojedynku Lorda Vampa vs Beastlord... za bardzo nie kluczyło to że Szamani przeklinali oddział konnicy ( - 1 to hit z beasta ), choć kluczowe mogło być to że wzbudzili w wielkiej bestii brutalność pierwotność instynktów mordu ( +3S +3A ), bo Vampir najprawdopodobniej przerazi się wizji, kolosa który się przebudził ( 7A z 10S ) i nic nie zrobił, po czym został wgnieciony wraz rumakiem w ziemię, nie mówiąc o tym że na bestigorów też spadło błogosławieństwo dziczy ( +1T +1S )
Kolejna liga The Gamblers! Zapisy do końca tygodnia (26.08)
Re: Kolejna liga The Gamblers! Zapisy do końca tygodnia (26.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Khumek 46
Maryś 46
Golonka 42
Kuyash 38
Dymitr 30
Jarekk 30
Uadzia 30
Marcin 30
Maciom 28
Wojtek 28
Toczek 25
Wilczy 25
Pluto 25
Zell 25
Fedor 20
Bałagan 12
GRATULACJE DLA Khumana!
Maryś 46
Golonka 42
Kuyash 38
Dymitr 30
Jarekk 30
Uadzia 30
Marcin 30
Maciom 28
Wojtek 28
Toczek 25
Wilczy 25
Pluto 25
Zell 25
Fedor 20
Bałagan 12
GRATULACJE DLA Khumana!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
bestie wiwatują i plądrują z radością kolejne wioski
nawet nie spodziewałem się takiego sukcesu bo dawno nie grałem na małych krówkach i nie wiem czego się mogłem spodziewać po nich, teraz wiem 50 bestigorów jest grywalna

nawet nie spodziewałem się takiego sukcesu bo dawno nie grałem na małych krówkach i nie wiem czego się mogłem spodziewać po nich, teraz wiem 50 bestigorów jest grywalna

no prosze prosze, moje gratulacje za samozaparcie i wynik. a tak na btw to kozy trzeba przyciąć.. 

kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Dobrze dobrze khumek, teraz ciśnij Poznań ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."