master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA
Re: master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA
ja tam słyszałem ze Rince nerwowo szuka modelu po W-wie wiec moze jednak się uda tym pograć 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
dokładnie ; )Kozioł pisze:Dlaczego? To nie jest multiwound, z fireballa też mu chcesz zadawać pojedyńczą rane max ? Z drugiej strony rzucanie czarów w malekitha to niezły hardcore z tą jego tarcza
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Mi też osobiście sie format podoba, speciala są ok, zwłaszcza że ci najbardziej op są przycięci w rozsądny sposób.
Skrol na teclisie działa skoro sam teclis zabiera wszystkie kości? I czy kowadło zabiera slot maszyny bo chyba ślepy jestem xD
Skrol na teclisie działa skoro sam teclis zabiera wszystkie kości? I czy kowadło zabiera slot maszyny bo chyba ślepy jestem xD
A bo plosie pani oni majom lepsie kredkiThain pisze:Trochę jest tak, że punkt widzenia zależy od możliwości wystawienia. Jak piotrb zaznaczył, nie widzę ciekawy speców u siebie do wystawienia i trochę mi szkoda, że inni mogą mieć lepsze...

Grass is always greener on the other side, marudo.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

W sumie nie rozumiem całej zadymy "A bo oni mają fajniejszych speców". Ostatnio kiedy sprawdzałem, nie było obowiązku wystawiania specjali. Sam, jeśli przyjadę, zagram czystym euro bo specjale mi się zupełnie nie kalkulują.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
nie no zgadza się - nie ma obowiązku. Ale o ile na Silesiana mogłem pojechać bo blisko to na Poznań szczerze mówiąc mi się średnio chce jechać na kolejny nie zbilansowany tur
... Ten format daje boosty tylko wybranym i to jest złe 
Są armie którym wystawienie speców kompletnie nie dotyczy a są takie które mają naprawdę ,źle przeliczonych...

Są armie którym wystawienie speców kompletnie nie dotyczy a są takie które mają naprawdę ,źle przeliczonych...
Piotrze, przepraszam za ubogość naszej oferty, nie mamy również hostess do podawania Ci kostek, a co gorsza już wiemy, że w tym roku na owe nie wystarczy nam na nie budżetu. Widzimy się zatem na jakimś innym turnieju, który dla odmiany zboostuje twoje figurki.
pozdrawiam
kudłaty
pozdrawiam
kudłaty
Może czegoś nie wiem, ale akurat Silesian się zbilansował...szczerze mówiąc mi się średnio chce jechać na kolejny nie zbilansowany tur
Gram w tą grę już 12 lat. Od zawsze różne pierdoły i ramole marudziły przy każdej zmianie i zawsze marudzących było więcej, niż zwolenników. Więc nie ma się czym przejmować.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel pisze:Może czegoś nie wiem, ale akurat Silesian się zbilansował...szczerze mówiąc mi się średnio chce jechać na kolejny nie zbilansowany tur
Gram w tą grę już 12 lat. Od zawsze różne pierdoły i ramole marudziły przy każdej zmianie i zawsze marudzących było więcej, niż zwolenników. Więc nie ma się czym przejmować.
tylko se nie ramole

1 LIZ
2 SK
3 DOC
4 LIZ
5 LIZ
6 COD
7 WOC
8 VC
9 DF
10 DOC
widzisz tu gdzieś nowe armie poza VC które są zdecydowanie najlepsze z nowych?
Czy jak pójdziesz Piotrze na maraton z 10 kumplami i żaden z was nie zrobi top 10 to wina butów czy zawodników? Sam fakt, że ktoś nie ogarnia danej gry/złożył złą rozpiskę/miał słabszy dzień nie świadczy o tym, że dana armia nie działa. Jesteśmy dorosłymi ludźmi i nie musimy się oszukiwać, że nic nie jest naszą winą, nie jesteśmy bezstresowo wychowywanymi dzieciakami. Wyników Silesiana dokładnie nie oglądałem, ale nie jest przynajmniej dla mnie niespodzianką, że Rybka czy Jacek zrobili podium, niespodzianką jest że zrobili to dopiero tam. Zanim zaczniesz biadolić popatrz kto grał TK, kto grał empire, kto grał ogrami.