True Legion Ekstraklasa - Krakowska Liga WFB
Kosa ma chyba awarię internetu 

Wisła Kraków.
Przyznam, że trochę mnie to dziwi. Rozumiem, że samo rozegranie bitew nie jest dla Ciebie problemem, punkty do ligi i tak się liczą z najlepszych turniejów więc nawet jak kiepsko pójdzie to nie będziesz stratny... w czym problem żeby pograć na inny niż euro format?Bretonnian pisze:As Dibo saidBędę sobie spokojnie obserwował Ligę
Nie traktuj tego jako wjazdu personalnego, po prostu jestem ciekaw pobudek.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Bo w sumie za te dodatkowe 400pts nie ma co wsadzić, co by breta nie wrzuciła, czy WE to w zasadzie jest zbedne, i nijak nie poprawia balansu . Ja chyba tez wolę poobserwować wydarzenia z punktu 3ciej osoby, aniżeli dwoić sie i troić by co podjeść z tego ciastka. Tym bardziej, że polewa jest słona, a galaretka to czysta wieprzowa żelatyna.
xYz
-
- Falubaz
Po prostu myślę że to nie będzie działać, ten CS jest pisany na 2400. To że niektórzy nie widzą różnicy między 2400 a 2800 to już ich sprawa
. Pozatym na bitwę na 2400 z niektórymi trzeba poświęcić ponad 3 h, co jak będą mieli 400 pts więcej. Nie chcę wiedzieć 
Edit: Gremlin mój mistrz cytatów!
Made my day bro 

Edit: Gremlin mój mistrz cytatów!

Gremlin pisze:(...)

Skoro już o tym mowa, na Silesiana pojechałeś powydawać pieniądze a nie walczyć o pudło i jakoś format Cię nie odstraszył. Bryndza to dopiero będzie na prePoznaniu w Strychu bo tam zdaje się wpisowe nie idzie w całości na nagrody, dlatego tutaj naganiam, żeby się nachapać

@Suchy
Ależ ten format nie ma wcale na celu balansu na miarę euro. Jest wyjęty prosto z wielkiej czarnej dziury na fali radochy jaką daje Silesian i męskie punkty. Granie na euro w trakcie ulotnej próżni pomiędzy starym a nowym rulespackiem to nekrofilia - nie lepiej pobawić się w egzotycznym formacie?
Co do długości bitew, to nie turniej, poświęcić 3h na ludki raz w tygodniu, a poświęcić 4h - przynajmniej z mojego punktu widzenia - to niezauważalna różnica.
@Piotrek
Ani Suchy ani Gremlin nie optowali za dużymi punktami, zamiast wyrażać swoje obawy namawiaj dziewczęta do wspólnej zabawy

Edit:
Bo się Gremlin czepiał to mu chłopców zmieniłem

Ostatnio zmieniony 8 paź 2012, o 15:08 przez Danrakh, łącznie zmieniany 1 raz.
Następna liga będzie na Euro 
Danrakh dobrze prawi, 2800 są fajnymi męskimi punktami i warto sobie coś pograć na rozluźnienie pośladów

Danrakh dobrze prawi, 2800 są fajnymi męskimi punktami i warto sobie coś pograć na rozluźnienie pośladów

Wisła Kraków.
Primo. Chłopców, to ty masz w agencji.Danrakh pisze: Ani Suchy ani Gremlin nie optowali za dużymi punktami, zamiast wyrażać swoje obawy namawiaj chłopców do wspólnej zabawy
Secundo. Ja na 100% bede miał problemy z rozegraniem tych swoich bitew w ciągu tygodnia - przebywam na co dzień było nie było 200km od Krk. Mogę być jedynie w pt(po 17:00)/sb/ndz w Krk. A i format nie taki - 4h na bitwę, i słuchania marudzenia mej lubej, że przyjeżdżam posuwać sobie plastikowe ludki, a nie do niej... pffff.
xYz
Zmienione, wedle życzenia.Gremlin pisze:Primo. Chłopców, to ty masz w agencji.
To akurat potrafię zrozumieć. Odnosiłem się do wcześniejszych argumentów (bo żelatyna za słona, bo format nie ten...).Gremlin pisze:Secundo. Ja na 100% bede miał problemy z rozegraniem tych swoich bitew w ciągu tygodnia - przebywam na co dzień było nie było 200km od Krk. Mogę być jedynie w pt(po 17:00)/sb/ndz w Krk. A i format nie taki - 4h na bitwę, i słuchania marudzenia mej lubej, że przyjeżdżam posuwać sobie plastikowe ludki, a nie do niej... pffff.
-
- Falubaz
Ja wolę jak jest jeden zestaw zasad dla wszystkich i ten zestaw jest napisany z myślą o wyrównaniu (w mniejszym większym stopniu) potencjałów armii. Na euro tak naprawdę można pograc każdą armią i dla mnie to jest właśnie męskie granie, gdzie oprócz rozpiski liczy się skill i znajomość metagame'u. Opcja moja ( i chłopaka z agencji Gremlina) przegrała, cóż bywa, taki Vox PopuliDanrakh pisze:Gremlin pisze:(...)![]()
@Suchy
Ależ ten format nie ma wcale na celu balansu na miarę euro. Jest wyjęty prosto z wielkiej czarnej dziury na fali radochy jaką daje Silesian i męskie punkty. Granie na euro w trakcie ulotnej próżni pomiędzy starym a nowym rulespackiem to nekrofilia - nie lepiej pobawić się w egzotycznym formacie?
Co do długości bitew, to nie turniej, poświęcić 3h na ludki raz w tygodniu, a poświęcić 4h - przynajmniej z mojego punktu widzenia - to niezauważalna różnica.

Dobranoc
Suchy
ja się nie zgłoszę niestety ze względu na brak czasu w tygodniu, a nie każdy weekend jest wolny żeby pociupać tą jedną bitwę akurat w godzinach otwarcia sklepu bo własnego blatu niestety nie posiadam...
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
Kosa nie będzie miał łatwego życia w lidzeSevi pisze:(...)High Elves: High Elves armies have an extra 100 points for their roster (2500 total); High elves army can generate extra 3 powerdice instead of 2; Vortex Shard counts as +1DD; Book of Hoeth counts as 3PD and 2 DD; Banner of the World Dragon counts as +1 DD(...)

@Sevi
Rozumiem, że losowanie par startuje 15 października. Jest możliwość challenge? Bo się chcemy z Panterem posprzeczać czyje piwo jest najlepsze ale w sumie oficjalnie nikt tego do ekstraklasy nie zgłaszał...
BTW, powinienem się pojawić na chwilkę z pierworodnym w Strychu to zapłacę wpisowe.
Tak, Kosa ma 2500
Tak, jest możliwy challange

Tak, jest możliwy challange

Wisła Kraków.