Problemy początkującego
Moderator: KrzysiekW
Re: Problemy początkującego
Ale toć Robert o nie właśnie pytał. Khuman, pobudka!
I tak ustępowały pola fiendom przed zmianą, teraz są po prostu żałosne
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
nie grasz tą armią to się nie odzywaj, 2x 3 flamery były świetne, ściągały śmieci, mogłeś dać po obu flankach by zagrozić abdominacji czy hydrze, ewentualnie crypthorrorą, fiendy nigdy nie dorównywały flamerą
a teraz straciły a właściwie zyskały -1to hit za multipla, plus czy też minus 1 do siły, są śmieciowe
a teraz straciły a właściwie zyskały -1to hit za multipla, plus czy też minus 1 do siły, są śmieciowe
Ale gram z tą armią bardzo często, więc mam sporo do powiedzenia na jej temat. 2x3 flamery był dobre, ale wystawienie za te punkty fiendów także było dobrą opcją. Jako, że 6 fiendów występowała bardzo często ostatnimi czas, bo jest to bardzo dobry oddział, na flamery nie zawsze starczało miejsca.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Rzadko się zdarza, ale jednak.Andrzej pisze:Ale gram z tą armią bardzo często, więc mam sporo do powiedzenia na jej temat. 2x3 flamery był dobre, ale wystawienie za te punkty fiendów także było dobrą opcją. Jako, że 6 fiendów występowała bardzo często ostatnimi czas, bo jest to bardzo dobry oddział, na flamery nie zawsze starczało miejsca.
Zgadzam się z Andżejem Andżejem. Fiendy były zawsze lepsze.
Teraz Flamery to już w ogóle żadna konkurencja.
Fiendy nie zagrażają Hydrom, tylko je kroją. Z Abomkami gorzej, ale to wciąż 50/50.
Elfy są z Fiendami w dupie.
Generalnie - Fiendy to mega unit.
2 razy po 6 - I D E A Ł.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
jak rozumiem nie masz na myśli rozpy euro?JaceK pisze: 2 razy po 6 - I D E A Ł.
Ogólnie to zgadzam się z przedmówcami - Fiendy są świetne, szybkie, twarde itd, jedyne do czego można się doczepić to słaba trafialność - WS4 i brak hejta, ale cóż, nie każdy jest Lohostem...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja coś czuje, ze nam te jednostkę albo zabiorą albo zmienia... Byle na lepsze, chociaż po tym co pokazano w wd obawiać się można najgorszego..
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
As 3+, 3W i wbudowany hate za tą samą cenę. Tyle tylko brakuje, żeby byli wystawialni
Zresztą, jestem prawie pewien, że w nowym booku zarówno bc jak i herald na jugerze będą mieli po 3W
Zresztą, jestem prawie pewien, że w nowym booku zarówno bc jak i herald na jugerze będą mieli po 3W
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czemu za mocni?
Cala edycja dąży do takich właśnie stworów, dlatego nie zdziwię się jak taka jazda właśnie powstanie.
Cala edycja dąży do takich właśnie stworów, dlatego nie zdziwię się jak taka jazda właśnie powstanie.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Mam pytanie po ilu brać blodków do oddziału?Jakie GD są opłacalne do wystawienie?Jakie jest odpowiednie wsparcie dla blodków chodzi mi o oddział w corach który jest uzupełnieniem blodków?Czy warto inwestować we flejmery?Z góry dziękuje za odpowiedż
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM