Nowy WoCh
Moderator: JarekK
Re: Nowy WoCh
Troszkę nowych newsów ten wave składa się:
- Chaos Lord z buta (plastik)
- Finecast Character (?)
- Finecast Character (?)
- Dragon Ogre's (plastik)
- Skull Crushers
- Hell Striders
- Warshrine/Chariot
Pytanie czy DO i Shriny dostaną nowe rulsy...
- Finecast Character (?)
- Finecast Character (?)
- Skull Crushers
- Hell Striders
- Warshrine/Chariot
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Bazując na wiedzy z dodatku do Demonów można się spodziewać jakichś zmian w zasadach już istniejących oddziałów.Przemcio pisze:Troszkę nowych newsów ten wave składa się:
- Finecast Character (?)
- Finecast Character (?)
- Skull Crushers
- Hell Striders
- Warshrine/Chariot
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Za Natfką:
Nov - rumored WoC model wave (Harry, somewhat confirmed by Hastings)
Nov/Dec - DA. ( me, Hastings, others, pretty much looks like it will be a rare codex release in Dec to me despite historical precedent, however if WoC is only a wave release maybe, just maybe they will be in Nov.)
Dec - Hobbit (LOTR, pretty much a shoe in based on the shareholders meeting)
Dec - bloodbowl ( I don't have anything on this, but there has been a lot of speculation and hinting of something else special and signs point to a BB set. My take - I think this will be GDUK2013 surprise release and we won't see it this year)
Jan - Daemons ( me, Harry somewhat, Hastings, all have Jan as a double dipping of wfb and 40k daemons following up on the August wd update)
Feb - WoC wfb (I think Harry, others, full army book for WoC)
Mar - LOTR ( I don't follow the LOTR dev much, but things I have heard lead me to believe there is a big release slotted either here or April)
April - 40k supplemental wave ( this is where the chatter I hear has a bunch of wave releases for 40k, could be the delayed 2nd wave of flyers, or possibly the ork wave I've heard of...)
May - wfb High Elves (Harry I think, others)
Lest we forget:
Oby byl ugrywalniony shaggot
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
- Kedziorson
- Masakrator
Mam nadzieję, że razem z falą figurek wyjdzie cokolwiek w WD jako zasady, bo nie kupię w ciemno 3 pudełek żeby później się okazały plewami lub obecnymi forsakenami;-) a myslalem że na gwiazdkę doatane booka
Lipa, jak zwykle book będzie z opóźnieniem względem plotek - cały potencjalny plan wydawniczy przesuwa się o 3/4 miechy do przodu. A już tak liczyłem, że przyśpieszą tempo - nowe Lizaki miały być za rok...
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Może polepszą troszkę chociaż piętna, skoro plotkuje się o mono armiach, niech khorne ma +1 kostkę rozproszenia za każdą postać z piętnem ^^ nurgle może regenerację, slaanesh niezłomność albo coś a tzeentch w sumie może zostać No może magiczne ataki xD
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Dokładnie ,mnie interesują mnie przede wszystkim nowe jednostki chociaż nie miał bym nic przeciwko gdyby poprawili kilka obenych
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
Nie wiem, czy widzieliście book do 40k, ale bardzo mocne są spawny. To może być dość interesujące jeśli spawny będą fajną opcją także i u nas.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Cóż też jestem ciekaw co zrobią z Markami jednakże u CSM-ów wielkich zmian nie ma: MoK - zamiast +1A teraz daje Rage i Counter-attack. Reszta praktycznie bez zmian.
Lest we forget:
a moje spawny grzecznie czekają na lepsze czasy....
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.