Veni, Vidi, Vici! Pre Poznań - Kraków 13.10.12 - WYNIKI s. 9
Re: Veni, Vidi, Vici! Pre Poznań - Kraków 13.10.12
Ja niestety też odpadam, nikt ze Śląska nie jedzie więc samemu też mi się nie chce. Następnym razem
Oj, bardzo szkoda 

A Laik?Szaitis pisze: nikt ze Śląska nie jedzie więc samemu też mi się nie chce.
Wisła Kraków.
Nie ma wymogu wysyłania rozpisek 

Wisła Kraków.
-
- Falubaz
To go pozdrów, od Suchego bo pewnie się spotkają na tym turniejuLaik pisze:Laik będzie, w sensie dojazdu do Krakowa to że jadę z Bielska ma znaczenie niestety…
Nie widzę wymogu wysyłania rozpisek(?)

-
- Falubaz
Laik też

No oczywiście że 17:3 do przodu jak to z elfamiLaik pisze:Laik będzie

-
- Falubaz
Odkąd wyrzuciłem koronę z rozpy, Duża magiczka nie płata mi juz takich figli jak wcześniej. Ba nawet miscastów ma mniej 

Dopisany 
Laik, zabierz jeszcze kogoś ze sobą - miejsca są

Laik, zabierz jeszcze kogoś ze sobą - miejsca są

Wisła Kraków.
- Big Boss M.
- Falubaz
Potwierdzam, przyjadę:)Laik pisze:ja mam w aucie miejsce tylko dla 1 gracza poza mną - i właśnie Marcin się zabierze.
Wreszcie ^^?Bretonnian pisze:Odkąd wyrzuciłem koronę z rozpy, Duża magiczka nie płata mi juz takich figli jak wcześniej. Ba nawet miscastów ma mniej
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Ej Suchy, zmieniłes coś w rozpie od zeszłego DMP? - a tak, choc w sumie, to jakos nie bardzo
^^ szaitis mói że wpadne jednak na ten turniej
^^ szaitis mói że wpadne jednak na ten turniej
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."