A WYSADŹ SE MAGA - 1000 - 14.10.2012 (NIEDZIELA) WYNIKI S.5
Re: A WYSADŹ SE MAGA - 1000 - 14.10.2012 (NIEDZIELA) PX WARS
Stanowimy !jedyną słuszną! alternatywę. Albo do nas albo do Kosciółka 

Siemanko!
Mam pytanie z cyklu tych ubogich - byłby ktoś może tak miły, sympatyczny i pomocny, że pożyczyłby nowemu koledze Firebelly'ego do Ogrów i 3kę ogrowych kawalerzystów? Zrekompensuję to browarkiem i dozgonną wdzięcznością
Pozdrawiam!
Maciek
Mam pytanie z cyklu tych ubogich - byłby ktoś może tak miły, sympatyczny i pomocny, że pożyczyłby nowemu koledze Firebelly'ego do Ogrów i 3kę ogrowych kawalerzystów? Zrekompensuję to browarkiem i dozgonną wdzięcznością

Pozdrawiam!
Maciek
Mam pytanko-jak stoi sprawa proxów i czy jest wymóg pomalowanej armii?
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35884
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
nieMatysz pisze: czy jest wymóg pomalowanej armii?
Standardowo: Proxy dopuszczone w granicach przyzwoitości (same podstawki, mydelniczki, modele-zabawki, wycinanki i inne tego typu, będą ściągane ze stołu). Jeśli masz wątpliwości czy dany prox przejdzie to napisz co konkretnie chcesz sproxować i czym.Matysz pisze:jak stoi sprawa proxów
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Proszę o zapisanie mnie na dniach wyśle rozpiskę.
Proszę o wpisanie mnie.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35884
dopisz mnie!#helion# pisze:nie bukujemy miejsc, jak chcesz miec pewne miejsce na turze, wyślij zgłoszenieMatysz pisze:Proszę o wpisanie mnie.

Prosze o dodanie ID: 4213.
pzdr, Bogumił
pzdr, Bogumił
wystarczyłoby podać id lub imię i nazwisko i wykreśliłbym, bo nick buniek nic mi nie mówibuniek pisze:Niestety nie mogę się pojawić, proszę o wypisanie
BTW, jest już względne minimum, dwóch graczy ma do wyrobienia jeszcze ID, chociaż nie ma ich jeszcze na liście; aktualka na tę chwilę
przypominam, punktowane zgłoszenia do piątku do północy
hej, pisałem wcześniej, dopisz mnie w końcu... i to kolorowe R też możesz od razu dodać