wyślij zgłoszenieAsassello pisze:hej, pisałem wcześniej, dopisz mnie w końcu... i to kolorowe R też możesz od razu dodać

EDIT:
nooo...masz szczęście że jestem dziś uziemiony robotą przed kompem

wyślij zgłoszenieAsassello pisze:hej, pisałem wcześniej, dopisz mnie w końcu... i to kolorowe R też możesz od razu dodać
nooo... wiedziałem, że jak się Cię pogoni to w końcu dopiszesz#helion# pisze:wyślij zgłoszenieAsassello pisze:hej, pisałem wcześniej, dopisz mnie w końcu... i to kolorowe R też możesz od razu dodać
EDIT:
nooo...masz szczęście że jestem dziś uziemiony robotą przed kompem
Jaaacek, no nie przeginaj...JaceK pisze:Ciekawe, ale ten turniej pozwala na spec herosów
Nie czytałem całego tematu - było to celowe?
Bo zgłosiłem ze specem
Tak...np. 4 minuty.#helion# pisze:jak wyżej, poza tym, że Twoje 3 zgłoszenie już było grubo po północy...jutro wszystko sprawdzimy
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
że aż w txt wysłałeś mi jakieś szlaczki nieczytelne...JaceK pisze:Tak...np. 4 minuty.#helion# pisze:jak wyżej, poza tym, że Twoje 3 zgłoszenie już było grubo po północy...jutro wszystko sprawdzimy
Tak mnie zdziwiła akcja ze spec herosami, że aż zamarłem
Rules changes:
- Characters will get "look out sir" versus the following spells that automatically kill models or automatically remove an entire regiment: Dwellers Below, Final Transmutation, Dreaded 13th, Infernal Gateway 11-12 effect. Normal requirements for lookout sir apply.
no i widzisz....zostałem kiedyś...nie znasz Jacka po prostu; zabrakło zapisu ale nikt nie wysłał ze specami rozpy...poza Jackiem, który wysłał 3 zgłoszenia w sumie, jedno ze specamiRince pisze:Co jak co, ale Jacek nigdy nie robi sobie jaj! Zostales kiedys przez niego strollowany?! Watpie!