Zazdrosny, lepiej szykuj flaszkę i wymyśl jakiś kolejny zakład...-Qc- pisze:Tylko Laik w 8mej jest czysty - ale on z kolei bije ludzi przy stole ^^Laik pisze: ale Młynek to stary wałkarz, o reputacji gdzieś pomiędzy Andrzejem i Koconiem
Veni, Vidi, Vici! Pre Poznań - Kraków 13.10.12 - WYNIKI s. 9
Re: Veni, Vidi, Vici! Pre Poznań - Kraków 13.10.12
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
spoko - jak szaitis mi da swoją to ja wtedy Ci dam moją ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
W zeszły weekend przegrałeś 2 flaszki
Nawet jeżeli liczyć, że ta którą wypiliśmy to była jedna z tych 2, to dalej jesteś mi dłużny jedną
Wybacz, ale nauka gry w pokera też kosztuje
Normalnie jak przed masterem, zdjęcia stołów, kilka stron spamu, ja zaczynam kleić mortisa (a jeszcze muszę go pomalować
)
Wszystko co złe na Śląsku to Ósma Bila, przecież cała Polska o tym wie!

Normalnie jak przed masterem, zdjęcia stołów, kilka stron spamu, ja zaczynam kleić mortisa (a jeszcze muszę go pomalować

Wszystko co złe na Śląsku to Ósma Bila, przecież cała Polska o tym wie!
Nowa Krakowska jakość
Mam nadzieję że goście będą zadowoleni i zaczną nas częściej odwiedzać

Szaitis, nie mam Twojego ID ligowego zdaje się.

Mam nadzieję że goście będą zadowoleni i zaczną nas częściej odwiedzać

W Krakowie też ktoś go właśnie kleija zaczynam kleić mortisa

Szaitis, nie mam Twojego ID ligowego zdaje się.
Wisła Kraków.
w pokera przegrałem jedną więc jest even jezeli tak to liczyc. lepiej pwoiedz co z Jankielem bo nic nie wiem ; p
i btw wex mi ghoul kinga i lorda plis
i btw wex mi ghoul kinga i lorda plis

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Aha, mamy dwa wolne miejsca, więc jeżeli jest ktoś niezapisany a chce przybyć do Grodu Kraka to zapraszam!!
Wisła Kraków.
Qrde, fajny turniej wam się zapowiada. Żałuję, że musiałem się wycofać. Trafiłem do Krakowa w tym tygodniu (trochę nie ten dzień w którym powienienem) i chciałem przynajmniej odwiedzić Vanaheim i też d... Przybyłem o 12.45, a nie miałem już czasu żeby czekać na otwarcie.
Wrzućcie jakąś relację i powodzenia wszystkim. Mam nadzieję, że kiedyś mi się uda z Wami zagrać w Krakowie.
Wrzućcie jakąś relację i powodzenia wszystkim. Mam nadzieję, że kiedyś mi się uda z Wami zagrać w Krakowie.
Będą zdjęcia 

Wisła Kraków.
To chyba nie od tego zależy - po prostu trzeba skompletować furę, bo samemu się do Kraka średnio opłaca jechać. Byłem dzisiaj we Wrocku - to jakaś abstrakcja, żeby za autostradę tam płacić mniej niż za autostradę do KrakowaMam nadzieję że goście będą zadowoleni i zaczną nas częściej odwiedzać

Fakty są takie - dopóki nie było SS w Krakowie, to mieliście turnieje w Bardzie na 5 osób. Ale to fajnie, że Śląska Marchia Wschodnia się tak szybko rozwija.PiotrB pisze:jak byś czasem pomyślał zanim coś napiszesz to było by miłoJankiel pisze:Bo Szybki Szpil otworzył filię w KrakowieKraków podnosi się z popiołówZ SS "wypożyczamy" tylko Suchego który akurat jest najgrzeczniejszy i najsympatyczniejszy z Was wszystkich
Andrzej raczej omija nasze turnieje .
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Wkońcu zachódJankiel pisze:Byłem dzisiaj we Wrocku - to jakaś abstrakcja, żeby za autostradę tam płacić mniej niż za autostradę do Krakowa

Wisła Kraków.
I chuj z turnieju.
Pamiętajcie, małe dzieci są z natury przekorne i chorują w najmniej odpowiednich momentach. Więc dziś zamiast przesuwać DE, to przesuwamy sobie krówki i koniki z Duplo.
Przepraszam moich niedoszłych pasażerów za kłopot
Pamiętajcie, małe dzieci są z natury przekorne i chorują w najmniej odpowiednich momentach. Więc dziś zamiast przesuwać DE, to przesuwamy sobie krówki i koniki z Duplo.
Przepraszam moich niedoszłych pasażerów za kłopot
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Sad but true. Znam ten ból. Pozostaje życzyć zdrowiaJankiel pisze: Pamiętajcie, małe dzieci są z natury przekorne i chorują w najmniej odpowiednich momentach. Więc dziś zamiast przesuwać DE, to przesuwamy sobie krówki i koniki z Duplo.

A ja dziecków nie posiadam i na turnieju byłem.W dwóch bitwach wyciągnąłem 17 p. co jak na mnie to baaardzo dobrze.
8-12 z Grubym
9-11 z PiotremB (hmm to w zasadzie uratowały mnie kostki o czym obaj z Piotrem wiemy). Fajny jest wagon psychopatycznych morderców
0-20 z O&G Maka
Pierwsza tura, harpie już przy maszynach, Ambush nie wyszedł ale to nie miało znaczenia, armia leci do przodu, myślę sobie jest OK. ... nie nie było Gra skończyła sie kiedy przeciwnik wygłosił hasło "Duża stopa". Dalej już nie musieliśmy grać.
Fajnie że w Krakowie w końcu udało sie zrobić porządny turniej (nie master). Bardzo nam miło że wpadło tylu graczy również z poza Krakowa. Mnie dodatkowo cieszy tyle widocznych koszulek True Legionu, to dobrze wróży na przyszłość
8-12 z Grubym

9-11 z PiotremB (hmm to w zasadzie uratowały mnie kostki o czym obaj z Piotrem wiemy). Fajny jest wagon psychopatycznych morderców

0-20 z O&G Maka

Fajnie że w Krakowie w końcu udało sie zrobić porządny turniej (nie master). Bardzo nam miło że wpadło tylu graczy również z poza Krakowa. Mnie dodatkowo cieszy tyle widocznych koszulek True Legionu, to dobrze wróży na przyszłość

Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Dziękuję jeszcze raz wszystkim którzy przybyli na turniej 
Gratuluję Kubie wygranej!
Wszystkich przyjezdnych zapraszamy na kolejne turnieje orgazniowane przez nasz klub we współpracy z klubem 'Strych' oraz zapewniającym nagrody sklepem Vanaheim
Dwie kolejne osoby dołączyły dziś do naszego klubu - więc jeżeli ktoś się wacha, zastanawia - to niech pozbędzie się wątpliwości i zasili szeregi True Legionu!!
True Legion rozlicza się z poniesionych kosztów wynajmu sali (o czym pisał wcześniej PiotrB):

Ogarnę zdjęcia i wrzucę wam link, a wyniki są u Pantera na laptopie, wiec jak wróci też zostaną upublicznione

Gratuluję Kubie wygranej!
Wszystkich przyjezdnych zapraszamy na kolejne turnieje orgazniowane przez nasz klub we współpracy z klubem 'Strych' oraz zapewniającym nagrody sklepem Vanaheim

Dwie kolejne osoby dołączyły dziś do naszego klubu - więc jeżeli ktoś się wacha, zastanawia - to niech pozbędzie się wątpliwości i zasili szeregi True Legionu!!
True Legion rozlicza się z poniesionych kosztów wynajmu sali (o czym pisał wcześniej PiotrB):
Ogarnę zdjęcia i wrzucę wam link, a wyniki są u Pantera na laptopie, wiec jak wróci też zostaną upublicznione

Ostatnio zmieniony 13 paź 2012, o 19:26 przez Sevi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wisła Kraków.
Kod: Zaznacz cały
1 - Kuba Paraszczak DE Kraków 62
2 - Marek Szaitis VC Katowice 49
3 - Jan Suchy BRE Katowice 45
4 - Adam QC BoCh Tychy 43
5 - Marcin BigBossM SK Bielsko 42
6 - Michał Panterq DF Kraków 40
7 - Andrzej Andrzej HE Katowice 40
8 - Tomek Laik DE Bielsko 39
9 - Piotr B EMPire Kraków 38
10 - Maciej Kosa HE Nowy Sącz 37
11 - Waldemar Waldi WoCh Mielec 37
12 - Artur Maku O&G Tarnów 36
13 - Damian Xier WoCh Kraków 36
14 - Damian Dydu WE Kraków 34
15 - Tomek Gremlin WE Szczawnica 30
16 - Marcin Gruby DF Kraków 28
17 - Jacek JungleJack LIZ Mielec 27
18 - Grzegorz Gremli DF Katowice 26
19 - Piotr Stone BoCh Kraków 24
20 - Michał Fluffy O&G Sanok 24
21 - Paweł Charki O&G Kraków 23
22 - Darek DarkWolfDog SK Kraków 23
23 - Andrzej Karpiu WoCh Kraków 22
24 - Nina Love DoCh Mielec 22
25 - Piotr Syraf VC Kraków 20
26 - Bartosz Dibo BoCh Kraków 17
27 - Krystian Kudłaty EMP Kraków 9
28 - Maciej Syslak TK Kraków 2
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
- kudlaty960
- Mudżahedin
Nic tak nie uczy jak dobry wpie***l. Super turniej i pozdrawiam wszystkich. Szykujemy się na ciupagę
.

"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW