Zgadza się.Laik pisze:a ja powiem tak dla specjali ale z banami na co poniektórych - nie ma sensu ograniczać takich jak Grimgor czy Orion - po co?
Dlatego właśnie uważam że format mastera w Poznaniu jest kompletnie nie przemyślany

Zgadza się.Laik pisze:a ja powiem tak dla specjali ale z banami na co poniektórych - nie ma sensu ograniczać takich jak Grimgor czy Orion - po co?
Sevi podziwiam Cię że chce Ci się tak szybko to wszystko ograniać, naprawdę sza-cun!Sevi pisze:Wyniki turnieju wysłane
Pwenie skrypty ma juz popisane na wysylanie wynikowBig Boss M. pisze:Sevi podziwiam Cię że chce Ci się tak szybko to wszystko ograniać, naprawdę sza-cun!Sevi pisze:Wyniki turnieju wysłane
Chodzi mi o całość pracy jaką wykonujesz Ty i inni pomocnicy, naprawdę podziwiam!Sevi pisze:Mam zapisane wasze ID w pliku, wklejam sobie 'was' w szablon, dodaję ID i gotowe
Całość trwa nie więcej jak 5-10 minut
Święta prawda, w ogóle jedna z najciekawszych bitew, dawno się tak nie uśmiałem^Karpiu^ pisze:He he Zgadzam sie niezle jaja na stole sie dzialykudlaty960 pisze:Karpiu i tak Twoja najlepsza bitwa to ostatnia z Syslakiem.
Oj tam, oj tam nic wielkiegoBig Boss M. pisze: Chodzi mi o całość pracy jaką wykonujesz Ty i inni pomocnicy, naprawdę podziwiam!
Opos pisze: Generalnie ogromny pozytyw![]()
Ps. Dzięki Sevi, mój najlepszy profil![]()
Seriously?-Qc- pisze:
Na turnieju było lekko ciasno, ale do przezycia, zwłaszcza że odwiedziła nas prawdziwa gwiazda, "Ten który nie umarł", bohater wszechczasów i zbawca świata czarodzieji - Harry Potter! Zdjęcie poniżej:
https://lh6.googleusercontent.com/-hHZP ... G_0371.JPG
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.