A WYSADŹ SE MAGA - 1000 - 14.10.2012 (NIEDZIELA) WYNIKI S.5
Re: A WYSADŹ SE MAGA - 1000 - 14.10.2012 (NIEDZIELA) PX WARS
Assasello trzeba było przyjść bez kostki. Na pewno ktoś by Ci jedną pożyczył na turnieju
Bawcie się dobrze chłopaki!

Bardzo zacny. Dziękuję przeciwnikom za fajne bezciśnieniowe gry, które dla mnie zazwyczaj niestety kończyły się słabo.
Rogaty szczur dziś nie do końca mi sprzyjał.
Zostawiłem na miejscu polski RB - gdyby ktoś go dostał w swoje ręce będę wdzięczny za info. I do zobaczenia za tydzień - przynajmniej z niektórymi z Was.
dzięki!

Rogaty szczur dziś nie do końca mi sprzyjał.
Zostawiłem na miejscu polski RB - gdyby ktoś go dostał w swoje ręce będę wdzięczny za info. I do zobaczenia za tydzień - przynajmniej z niektórymi z Was.
dzięki!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Dziękujemy wszystkim za przybycie, mam nadzieje że dobrze się bawiliście!
Bardzo cieszy fakt że pojawiło się kilku nowych graczy i że kilku innych zdecydowało się zagrać na turnieju po latach przerwy
Bardzo cieszy fakt że pojawiło się kilku nowych graczy i że kilku innych zdecydowało się zagrać na turnieju po latach przerwy

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Jak powiedział tak zrobił - było dokładnie tak jak powyżej. Nieważne, że zabrałem ze sobą połowę oddziału Chaos Dwarfów.lajkonik pisze:Ja też sobie wysadzę, rozpiska pójdzie pewnie jeszcze dziś jak dobrze pójdzie. To będzie spektakularne wessanie Grey Seera podczas rzucania "13"

Helion, gdzie wyniki?
Mówisz masz...klasyfikacja po dodaniu punktów za zgłoszenie i za malowanie; czyli oficjalna; za 48h wypuszczam do ligi
WYNIKI WYCOFANE
WYNIKI WYCOFANE
Ostatnio zmieniony 15 paź 2012, o 19:48 przez #helion#, łącznie zmieniany 1 raz.
Dostałem 0 pkt z malowanie, bo miałem niepomalowany 1 (duży) model w armii?
No c'mon - byłbym drugi...
Tyle samo dostał Voodoo chociaż nie miał żadnego modelu pomalowanego.
Sorki, nie rozumiem tego- szukałem w regulaminie jakichś wytycznych, ale nie znalazłem.
No c'mon - byłbym drugi...
Tyle samo dostał Voodoo chociaż nie miał żadnego modelu pomalowanego.
Sorki, nie rozumiem tego- szukałem w regulaminie jakichś wytycznych, ale nie znalazłem.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2012, o 19:26 przez JaceK, łącznie zmieniany 1 raz.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Ja bym chciał się dopytać, bo może coś pominąłem - jeżeli były 3 punkty za zgłoszenie i max 3 z malowania to mnie się ilość nie zgadza - 24 z bitew + 3 za zgłoszenie + 3 za malowanie (armia pomalowana w całości bez prox) daje mi 30, a biorąc pod uwagę małe punkty to chyba by mnie trochę w górę przesunęło.
Sprawdzicie to jeszcze raz?
Edit: chociaż z drugiej strony wydaje się niemożliwe żebym miał tyle małych punktów... Tak czy inaczej proszę o weryfikację

Ostatnio zmieniony 15 paź 2012, o 19:49 przez lajkonik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest Błąd w wynikach i to zasadniczy; Jacek, z Twoim malowaniem również; ktoś najwyraźniej grzebał przy laptopie i jest totalny mix, Rince na pewno wygrał, ale dalej jest meksyk
Jak powyżej - w małych u mnie jest na pewno błąd. Odnalazłem jakieś swoje zapiski - wynika mi z nich coś takiego:lajkonik pisze:
Ja bym chciał się dopytać, bo może coś pominąłem - jeżeli były 3 punkty za zgłoszenie i max 3 z malowania to mnie się ilość nie zgadza - 24 z bitew + 3 za zgłoszenie + 3 za malowanie (armia pomalowana w całości bez prox) daje mi 30, a biorąc pod uwagę małe punkty to chyba by mnie trochę w górę przesunęło.
Sprawdzicie to jeszcze raz?
Edit: chociaż z drugiej strony wydaje się niemożliwe żebym miał tyle małych punktów... Tak czy inaczej proszę o weryfikację
-198 z floretem, +578 Sociu (tutaj o jakieś małe punkty mogę się mylić), -960 z Łukaszem B., - 939 z Voodoo. Nie chciałbym wyjść na wałkarza i fajnie by było gdyby to się dało sprawdzić .