Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
a ćwicze sobie Tomku
a że lubie ćwiczyć to dlatego nawet w upały sobie pakuje , tym bardziej że od 2 miesięcy mam ławeczke w domu :]
nie rozumiem tych którzy mówią że odżywki są bee ? braliście kiedyś ?
acha jeszcze co do formy odżywek, ja jednak wole kapsułki bo większośc odżywek ma bardzo obrzydliwy smak (ostatnio brałem No Burtsa efekt był ok ale smak porażający ), prócz tych węglowodanowych bo te są słodkie
a że lubie ćwiczyć to dlatego nawet w upały sobie pakuje , tym bardziej że od 2 miesięcy mam ławeczke w domu :]
nie rozumiem tych którzy mówią że odżywki są bee ? braliście kiedyś ?
acha jeszcze co do formy odżywek, ja jednak wole kapsułki bo większośc odżywek ma bardzo obrzydliwy smak (ostatnio brałem No Burtsa efekt był ok ale smak porażający ), prócz tych węglowodanowych bo te są słodkie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie wątpię...Katylina pisze:Po próbie kopnięcia mnie nogą, związałem matce stopy paskiem i wyszedłem z pokoju.
Kiedyś sięgnę po siekierę.
Jedna z obietnic, których chciałabym dotrzymać - nigdy nie być toksyczną matką...
Hah! Ale sobie uświadomiłam, że jestem wielka! Nie kupiłam tych ghuli w końcu!
4 tyg. bez kupowania figurek będą niedługo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
W tym temacie osiągnąłem (zupełnie niechący) całkiem niezły stan.Skavenblight pisze:4 tyg. bez kupowania figurek będą niedługo
Otóż: zaspokajam swoją potrzebę kupowania co i rusz nowych figurek, oglądania ich, wyobrażania sobie jak wyglądają pomalowane - poprzez kupowanie do BitsPudła pudeł z plastikami. To mi wystarcza i i tak daje motywację do malowania tego, co aktualnie mam (jak wiadomo nic tak nie nakręca do malowania, jak nowy zakup). W ten sposób taki zakup jest inwestycją, ja mam swoją dawkę robienia figurkowych zakupów, a kasa nie jest tracona i nie rośnie stos niepomalowanych figurek
Z małym wyjątkiem: metalowe figurki
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Eh sam się teraz wkopałem mam na biurko 10 figsów do pomalowania dzisiaj miąłem pomalować 3 to pomalowałem 1 ;/ A chciałem zapełnić czas zanim przyjdzie Exorcist do malowania. I się sam wkopałem ;/Najlepszy patent to kupować figsy dopiero wtedy kiedy się wszystko co ma pomaluje To jest dobre wspomaganie do malowania
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Najlepszego, Szaman! To kiedy jakaś wódka z tej okazji?
Sp...Skavenblight pisze:I wiem, kto będzie następny...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny