Twoje Lajkonik są już sprawdzone, z Voodoo miałeś -1039 (pewnie generała nie podliczyłeś)lajkonik pisze:Jak powyżej - w małych u mnie jest na pewno błąd. Odnalazłem jakieś swoje zapiski - wynika mi z nich coś takiego:lajkonik pisze:
Ja bym chciał się dopytać, bo może coś pominąłem - jeżeli były 3 punkty za zgłoszenie i max 3 z malowania to mnie się ilość nie zgadza - 24 z bitew + 3 za zgłoszenie + 3 za malowanie (armia pomalowana w całości bez prox) daje mi 30, a biorąc pod uwagę małe punkty to chyba by mnie trochę w górę przesunęło.
Sprawdzicie to jeszcze raz?
Edit: chociaż z drugiej strony wydaje się niemożliwe żebym miał tyle małych punktów... Tak czy inaczej proszę o weryfikację
-198 z floretem, +578 Sociu (tutaj o jakieś małe punkty mogę się mylić), -960 z Łukaszem B., - 939 z Voodoo. Nie chciałbym wyjść na wałkarza i fajnie by było gdyby to się dało sprawdzić .
A WYSADŹ SE MAGA - 1000 - 14.10.2012 (NIEDZIELA) WYNIKI S.5
Re: A WYSADŹ SE MAGA - 1000 - 14.10.2012 (NIEDZIELA) PX WARS
wyniki zawisną najpewniej dopiero jutro; osoby poniżej wymienione są proszone o kontakt do mnie na PW:
Sociu
Janus
Belmondo
Tral
Adamiec
Zwolski
Matyszewski
Rince
Lipek
Sociu
Janus
Belmondo
Tral
Adamiec
Zwolski
Matyszewski
Rince
Lipek
Ostatnio zmieniony 15 paź 2012, o 22:34 przez #helion#, łącznie zmieniany 2 razy.
z kilkoma graczami nie mam kontaktu, na podstawie wyników, które zostały wypełniłem tabelę, ale niech gracze ww sprawdzą czy duże punkty zwłaszcza z poszczególnych bitew się zgadzają, a także zgodność ID:
48h na reklamacje, potem wysyłam do ligi

48h na reklamacje, potem wysyłam do ligi

cóż, ale fair przynajmniej...Hubson ma racje, trzeba przywrócić kary cielesneJaceK pisze:Wyszedłem na tym jak Zabłocki na mydle

- swieta_barbara
- habydysz
Jakub Kotela - Best Warrior!
jak będziesz mi latał koło nóg następnym razem to zatłukę....najwyżej odsiadka będzieknifem4n- pisze:Cóż za miła niespodziankaMyślałem że na 4-5 zjade przez prox organ

ok, Janus spada na 18 pozycję, ludzie od Wokrzego włącznie w górę;Janus pisze:Coś sie nie zgadza[niestety na moja niekorzyść]. wysłałem numer pw.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Graty Ponury!!!
Trzymaj tam tę ligę, za rok Duke ją musi ogarnąć, a za 2 lata może już Manfred nauczy się grać!!!

Trzymaj tam tę ligę, za rok Duke ją musi ogarnąć, a za 2 lata może już Manfred nauczy się grać!!!

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole