Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
<---- skarg [kwadracik 10x10 mm]
<----- irongut [kwadracik 10x10 mm]
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
<----- irongut [kwadracik 10x10 mm]
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
Pytanie odnośnie lore beast i czaru 6. Jeżeli rzucę dwie 6 - to najpierw zmieniam się w potwora a potem rozpatruje miscasta? Czy tego miscasta już nie rozpatruję bo nie jest już magiem tylko potworem?
Przyszedłem na świat pokryty cudzą krwią, krzycząc i kopiąc wszystkich dookoła. Odejdę w ten sam sposób.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Oczywiście, ze rozpatrujesz miscasta. I owszem, oddziałuje na postać potwora, więc pewne efekty mogą być mniej, a pewne bardziej bolesne.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Infernal Puppet
- Masakrator
A niby z jakiej (_I_) nagle przestaje być magiem ? Ma postać potwora, ale nie traci żadnych swoich zasad specjalnych, dalej jest magiem, co prawda takim który nie może czarować, ale wciąż nim jest.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Czarowac channelowac używać imteków....
Swoją drogą ciekawe czy jak się zamienie w great fire dragona to mam gererała z large target z 9 ld ?
Swoją drogą ciekawe czy jak się zamienie w great fire dragona to mam gererała z large target z 9 ld ?
- Infernal Puppet
- Masakrator
Wychodzi na to że tak.
-
- "Nie jestem powergamerem"
Czy przejdzie zamiana murfangów na rydwany ciągnięte przez zmutowane szczurogry lub wielkie dziki. Swoją armie chce w klimacie skaveńskim na podstawie jednego plemionia z poprzedniego podręczni które miało układy z skavenami .
-
- "Nie jestem powergamerem"
To jak byście doradzili je zrobić .Mój pomysł to szkielet z wyprasek obklejony z boku tarczmi a na tarcze nabite głowy/czaszki . Co o tym sądzicie ?
Ja też jestem na nie.
Nie pasuje to jako mounrfang. Krokodyl jest spoko, bo jest i jeździec i wierzchowiec, ale rydwany z dzikami/szczuroogrami? Słabe
Zresztą krokodyle jak dla mnie mają umocowanie fluffowe - to ogrze plemiona z dołu mapki w AB
Nie pasuje to jako mounrfang. Krokodyl jest spoko, bo jest i jeździec i wierzchowiec, ale rydwany z dzikami/szczuroogrami? Słabe
Zresztą krokodyle jak dla mnie mają umocowanie fluffowe - to ogrze plemiona z dołu mapki w AB
Wisła Kraków.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Zrób kawalerię na abomkach a nie rydwanach Abomki zrobić każdy może : kupa wykałaczka i da bum tss! OFC musisz się postarać, ale rydwany IMO są słabe. Jeśli chcesz rydwany to przyklej coś a'la latarka i będziesz mieć blastera Kotki to jeszcze większe szczury a tyranowi dorób kawałki spaczenia.