Koncert życzeń
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Koncert życzeń
ale na masterze juz tak niepokicasz, wiec imho powinni zrobic poprostu cos w stylu honorow, ktore noble moze wziasc, i np honor jakiegos swordmastera za ilestam pkt by dawal cos+SM do corow jak by byl generalem
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Akurat nowe booki maja bardzo spoko specjali i myślę ze powoli powinniśmy iść do dopuszczania ich na turniejach (mam nadzieje ze nie będzie już teclisa a jak będzie to nie taki mocny)
Także Eltharion nadchodzi wraz z horda Sm w corach
Także Eltharion nadchodzi wraz z horda Sm w corach

Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Zwłaszcza przy nowym Faqu.PiotrB pisze:ja myślę ,że nowe HE będą gnieść systemjak faktycznie zrobią MC latającą na drakach czy smokach to będzie odlot

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
boze, wlasnie sobie uswiadomilem, nasz pan na orle bedzie mial teraz t4 ?
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
my to tam rybka, PoK na pegazie bedzie mial t4 o.0 zgroza.
Gniewko pisze:
Też mam takie odczuciaPiotrB pisze:nie wykluczone ,że po to właśnie powstał ten faq..

Wisła Kraków.
Sorki za posta pod postem, ale tak mnie naszło: może GW ściemnia z tym WoChem i w WD wyjdzie up dla HE?
Patrząc na FAQ

Patrząc na FAQ

Wisła Kraków.
Nie ściemnia
http://www.youtube.com/watch?v=wgch7TpYkOQ

"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
Szkoda 

Wisła Kraków.
A myślicie ze bedzie można wystawić lwy? Te lewki z których skór robi się futerko na zime WL? Chyba w storm of magic są do wystawienia po 16pkt. jak dobrze pamiętam. O wiele lepsza odginaczka byłaby niż ER, bo za tą cene byłyby 3 lewki po 2A każdy z S5:)
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.