Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
ja wiem, że wp.pl nie jest wiarygodna, ale poważnie Jeleń przeniósł się do Podbeskidzia?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Początek mieli pechowy i tak jakoś znaleźli się w dołku. Mam jednak nadzieję że klub nie zwolni trenera, który jest najdłużej pracującym wśród szkoleniowców w ekstraklasie.
Ściągnięcie Jelenia to świetny ruch bo ten napastnik o głowę przerasta resztę skillem:), może też poprawi nastroje w szatni.
Ściągnięcie Jelenia to świetny ruch bo ten napastnik o głowę przerasta resztę skillem:), może też poprawi nastroje w szatni.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Big Boss M.
- Falubaz
Mają go zwolnić i zamiast niego ma być Kafarski, następny mecz ma przesądzić.
Moim zdaniem jak nie ma wyników to trenera trzeba zmienić, tak się robi zawsze i często przynosi to efekt, bo najwidoczniej nie ma pomysłu na tą drużynę.
Moim zdaniem jak nie ma wyników to trenera trzeba zmienić, tak się robi zawsze i często przynosi to efekt, bo najwidoczniej nie ma pomysłu na tą drużynę.
jak już coś to wolałbym Liczkę, a co do zwalniania - polecam popatrzyć wstecz - na Fergusona, Wengera i Moyesa, mimo kryzysów i to nawet długotrwałych ManU, Arsenal czy Everton trenerów nie zmieniają i na dłuższą metę to procentuje...
EDIT
zwolniony, mam nadzieję że wezmą Liczkę, na nasze standardy to niezły trener.
EDIT
zwolniony, mam nadzieję że wezmą Liczkę, na nasze standardy to niezły trener.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Big Boss M.
- Falubaz
Co jak co ale jako trener klubowy to IMO jeden z najlepszych w polsce. Sukcesy z ostatnich lat Wisły i Lecha to głownie jego zasługaDymitr pisze:ja bym się zaczął modlić: "Boże, byle nie Smuda!"

Ja bym posłuchał Dymitra. Owe sukcesy to śpiewka dawnych czasów a świat prze do przodu. No i coraz młodsi i lepsi trenerzy w ekstraklasie.Big Boss M. pisze:Co jak co ale jako trener klubowy to IMO jeden z najlepszych w polsce. Sukcesy z ostatnich lat Wisły i Lecha to głownie jego zasługaDymitr pisze:ja bym się zaczął modlić: "Boże, byle nie Smuda!"
Imho, Smuda do Arabii.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jak mówił Górski: " Dobry trener, tylko wyników nie ma... "Siweusz pisze:No i coraz młodsi i lepsi trenerzy w ekstraklasie.Big Boss M. pisze:Co jak co ale jako trener klubowy to IMO jeden z najlepszych w polsce. Sukcesy z ostatnich lat Wisły i Lecha to głownie jego zasługaDymitr pisze:ja bym się zaczął modlić: "Boże, byle nie Smuda!"

Jeżeli mamy rozmawiać na poziomie nostalgii TVP, to ja podziękuję i dobranoc.smiejagreg pisze:
Jak mówił Górski

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dobranoc 

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mam wrażenie, że MCity płaci takie samo frycowe w LM, jak Dortmund rok temu
Coś im nie idzie...

smiejagreg pisze:Mam wrażenie, że MCity płaci takie samo frycowe w LM, jak Dortmund rok temuCoś im nie idzie...
City frycowe?
A w zeszłym sezonie to co było?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Niektórzy widać uczą się wolniej, niektórzy szybciej
Wydaje się, że w zeszłym sezonie Dortmund miał jednak słabszą grupę. Trochę mieli pecha, bo eliminacje przypadły akurat na ich dołek straszny, więc nic nie zdziałali. Myślałem przed rozpoczęciem rozgrywek LM, że teraz będzie tak samo - a jednak o mało co nie zdobyli kompletu punktów w pierwszej fazie... A MC cienizna totalna... A kasa gigantyczna wpompowana w ten zespół... Może obudzą się w rewanżach...