TG się do tego nie umywają.
Ale to dobrze, bo by jeszcze zabronili:)
TK 2250.
primo snake a sneak to dwa rozne slowa...pingus pisze:Wystawiasz ich w sneaku (jeden za drugim) - czyli są na 20mm * liczba minerów i robisz reformę skutkiem czego przesuwasz się do przodu lepiej niż nawet po marsh movie.Fallan pisze:Mogę się spytać jakie zagranie Minerami jest uważane za nie fair play? Po wyjściu minerzy chyba szarżować nie mogą.
secundo nie ma snake formation od poczatku 7 edycji
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mam pytanie do szacownego grona.
Taktyczne robię tak skorpionami:
1) Pojedyńcze modele.
2) Skirmish.
3) Maszyny.
Co do pierwszych dwóch to wiem, że są przyzwolone przez GW itp.
Co z maszynami?
Może mi ktoś zabronić na turnieju?
Czytałem wszystkie poprzednie posty na ten temat, ale nie chcę spamu, tylko jednoznaczną odpowiedź:)
Taktyczne robię tak skorpionami:
1) Pojedyńcze modele.
2) Skirmish.
3) Maszyny.
Co do pierwszych dwóch to wiem, że są przyzwolone przez GW itp.
Co z maszynami?
Może mi ktoś zabronić na turnieju?
Czytałem wszystkie poprzednie posty na ten temat, ale nie chcę spamu, tylko jednoznaczną odpowiedź:)
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
jeszcze pytania o TG i Rakaph:
1. jak "free reform" tłumaczy się na j.polski? bo nie wiem, czy chodzi o dowolny manewr, czy o zmianę formacji.
2. może ktoś wyjaśnić ocb z tych darmowym ruchem na max. 8cali przy reformie? niezbyt to kumam.
3. czy "free reform" działa też gdy oddział TG jest w walce?
1. jak "free reform" tłumaczy się na j.polski? bo nie wiem, czy chodzi o dowolny manewr, czy o zmianę formacji.
2. może ktoś wyjaśnić ocb z tych darmowym ruchem na max. 8cali przy reformie? niezbyt to kumam.
3. czy "free reform" działa też gdy oddział TG jest w walce?
tak samo jak specjalna zasade lekkiej kawaleriiGreatTaurus pisze:jeszcze pytania o TG i Rakaph:
opisane jest to w sekcji ruchu w reformach2. może ktoś wyjaśnić ocb z tych darmowym ruchem na max. 8cali przy reformie? niezbyt to kumam.
dziala... lecze nie mozesz go wykonac3. czy "free reform" działa też gdy oddział TG jest w walce?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)