Głosowanie w sprawie zmiany regulaminu (do 5.11!)

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Głosowanie w sprawie zmiany regulaminu (do 5.11!)

Post autor: Dymitr »

Zgodnie z prośbą i głosami poparcia:

Czas na oddanie głosów do 5 listopada 2012 godz 0:00

1. Czy chcesz wprowadzic nastepujace zmiany do regulaminu:
7.1 Ranking Ligi powstaje w oparciu o wyniki wszystkich zaliczonych do Ligi turniejów i lig lokalnych.
7.3 Do rankingu liczy się dziesięć najlepszych wyników z turniejow lub z lig lokalnych danego gracza, przy czym maksymalnie cztery wyniki z turniejów klasy master.
7.5.3 Dla ligi lokalnej maksymalna ilość punktów ( 100 ) zostaje przyznana gdy frekwencja wynosi minimum 16 graczy.
7.6.3 Dla ligi lokalnej: LICZBA.CAŁK(($B$2/$B$4-$B7)*JEŻELI($B$2>19;99;5*$B$2-1)/($B$2/$B$4-1))+1,
TAK / NIE

2. Czy zgadzasz sie na nastepujacy regulamin dla lig lokalnych:
Liga lokalna
9.1 Organizator ligi lokalnej jest zobowiązany zgłosić Koordynatorowi turniej nie później niż na siedem dni przed datą jej rozpoczęcia. Zgłoszenie to odbywa się za pośrednictwem internetu pod adresem http://liga.whfb.pl/n_turnieje_add.php.
9.2 Organizator ligi lokalnej jest zobowiązany przesłać Koordynatorowi poprawne wyniki w postaci pliku tekstowego w ciągu 30 dni od daty jej zakończenia. Arkusz umożliwiający przygotowanie pliku z wynikami oraz instrukcja jak przygotować plik jest dostępna pod adresem http://liga.whfb.pl/pliki.php.
9.3 Nie wywiązanie się z warunków opisanych w pkt. 9.1-9.3 skutkuje niezaliczeniem ligi lokalnej do Ligi.
9.4 Organizator zobowiązany jest w zgłoszeniu podać klub/sklep organizujący ligę lokalną. Nieopuszczalne jest podawanie nazw kilku klubów czy imion imion/nazwisk/ksyw organizatorów.
9.5 Organizator zobowiązany jest podać w zgłoszeniu link do regulaminu ligi lokalnej zamieszczonego na ogólnodostępnym forum. Regulamin powinien zawierać podstawowe informacje, takie jak adres, termin (godzinę rozpoczęcia), format i wysokość wejściówki.
TAK / NIE
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

1. Nie - czyli zbanowanie lig lokalnych.
2. Tak

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

1. Nie
2. Tak

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Tak
Tak
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

1.Tak.
2.Tak.

Awatar użytkownika
rob
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: rob »

1.tak
2.tak
Emp/DoCh

"Je­dynym do­wodem na to, że is­tnieje ja­kaś po­zaziem­ska in­te­ligen­cja, jest to, że się z na­mi nie kontaktują" A.E.

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

1. NIE
2. TAK
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

1.Tak
2.Tak
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Qba
Chuck Norris

Post autor: Qba »

1. Tak
2. Tak

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

1. Nie
2. Nie

Chciałbym zauważyć, że odpowiedź "Nie" w punkcie 1. głosowania nie banuje lig lokalnych.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

1. Tak
2. Tak
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

1. Tak
2. Tak
"Armia baranów dowodzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów dowodzona przez barana"

Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

1. TAK
2. TAK
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

1.Tak
2.Tak

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

1. Nie
2. Nie
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

tak
tak
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Tak
Tak
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

1. tak
2. tak

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

1. tak
2. tak

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

1.tak
2.tak
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Zablokowany