master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA
Re: master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA
Modele z EGFS nie korzystają z innych przedmiotów (z wyjątkiem przedmiotów magicznych), tylko zawsze korzystają z dwóch broni ręcznych i mają AS na 5+. Możesz im wykupić np. zwykły armor i dwuraka, ale i tak z nich nie korzystają (nie dostają np. bonusu do siły za dwuraka, itd). Z kolei jeśli mają magiczną broń lub zbroje, tracą ten bonus i zamiast tego używają normalnych statystyk.
Dotychczasowe uściślenia sędziowskie mówiły że EGFS traktowane jest jako scaly skin na 5+.
Dotychczasowe uściślenia sędziowskie mówiły że EGFS traktowane jest jako scaly skin na 5+.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
No właśnie też mi się tak wydawało, więc nie za bardzo rozumiem, z czego sie Pasiak cieszy 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Widać jestm kiepski w odczytyuwaniu emocji przez forum. Ale za to teraz ma kowbojów z T4 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
http://www.games-workshop.com/gws/conte ... ue&start=3
Polecam poczytać.
Termin zgłoszeń na nocleg co prawda minął, aczkolwiek zarezerwowałem ich z górką więc można się śmiało zgłaszać.
Polecam poczytać.
Termin zgłoszeń na nocleg co prawda minął, aczkolwiek zarezerwowałem ich z górką więc można się śmiało zgłaszać.

A zastanawiałem się komu dodadzą skoro mi zabrali...

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
zawsze się mozna spóźnić przypadkiem...słyszalem, że jeden taki uciekł z pod noża na Śląsku w pierwszej rundzie, gdzie bylo parowanie z koszyków ^^
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
kudłaty pisze: i wirtualnych championów.

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Tak z ciekawości - ile osób zgłosiło się póki co? Tyle co na T3, czy zgłoszeń jest jednak więcej?
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator