master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA
Re: master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA
Na T3 połowa osób jest w ogóle nie zgłoszona u mnie. Jak połączyć obie listy zgłoszeń to jest tego obecnie 50 osób.
Do listy sponsorów dołączyło wydawnictwo portal, wydawcy neuroshimy hex. Na turnieju będzie stolik do nauki gry, tak żeby się nie nudzić jak ktoś za szybko zakończy grę.
Do listy sponsorów dołączyło wydawnictwo portal, wydawcy neuroshimy hex. Na turnieju będzie stolik do nauki gry, tak żeby się nie nudzić jak ktoś za szybko zakończy grę.
Kudłaty w miarę możliwości, po opublikowaniu listy zgłoszonych mógłbyś podać listę wybranych spec charakterów. Nie musisz pisać kogo, kto tam wziął, ale chociaż zapodaj informację jacy spece pojawią się na turnieju. Można by wtedy poczytać ich zasady, by nie tracić na to czasu przed bitwą.
P.S. miejsce w u mnie w aucie nadal aktualne.
P.S. miejsce w u mnie w aucie nadal aktualne.

Lista specjali:
VC - Mafred
Bre - Green knight, fey enchantres, sir tristan, Sir Amalric of Gaudaron
Boc - slogtongue, Malagor
chd - nic
Doc - masque, skulltaker
DE - nic
DF - bugman
he - teclics (shadow), caradryan
liz - tetto eko
ok - nic
og - Wurzag
ska - nic
emp - Karl Franz na kilku różnych mountach,
tk - Grand Hierophant Khatep, Ramhotep the Visionary
VC - Mafred
Woch - Troll king, festus
WE - skaw the falconer
Jak przeglądając rozpy jakiegoś jeszcze trafię to będę edytował tą listę w pierwszym punkcie. Przekroczyliśmy 60 zgłoszeń.
VC - Mafred
Bre - Green knight, fey enchantres, sir tristan, Sir Amalric of Gaudaron
Boc - slogtongue, Malagor
chd - nic
Doc - masque, skulltaker
DE - nic
DF - bugman
he - teclics (shadow), caradryan
liz - tetto eko
ok - nic
og - Wurzag
ska - nic
emp - Karl Franz na kilku różnych mountach,
tk - Grand Hierophant Khatep, Ramhotep the Visionary
VC - Mafred
Woch - Troll king, festus
WE - skaw the falconer
Jak przeglądając rozpy jakiegoś jeszcze trafię to będę edytował tą listę w pierwszym punkcie. Przekroczyliśmy 60 zgłoszeń.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2012, o 23:36 przez kudłaty, łącznie zmieniany 2 razy.
Napisz jeszcze raz kiedyś Rince że jesteś klimaciarzem, napisz ; pkudłaty pisze: DE - nic
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Kiedy można się spodziewać listy zgloszonych?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Jest w pierwszym poście, podzieliłem na listę z noclegiem i bez. Razem jest na ten moment 64 graczy.Arbiter Elegancji pisze:Kiedy można się spodziewać listy zgloszonych?
@Dymitr. Był pomysł publikacji rozp, aczkolwiek po konsultacjach wyszło, że opublikowani zostaną tylko specjale którzy zostali wzięci.
Mnie nie ma nigdzie a zgłoszenie na pewno wysłałem, mam w poczcie, we wtorek rano
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."