czy coś się nowego gdzieś pojawiło?
jak bardzo na 100% to maruderzy na tych steedach będą. Ja wiem, że z moich ust biadolenie o klimacie jest żenujące, ale Maruder na Demonie brzmi mega przygłupio
Moderator: JarekK
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
I tak czekam na tego WD ale z tego co pamietam sporo sie zgadza z tym army listem ktory wyszedl juz troche temuShadar pisze:Karpiu połknąłeś trolla. Przykro mi.
Zgadzam sie dziwactwa tak. jedyny problem to taki ze te dziwactwa nie byly częste. Najczęstszymi wojami Choasu byli Wojownicy i roznego typu wybrancy którzy zostali naznaczeni przez ChaosMlSlEK pisze:Akurat jestem z tych czasów gdy chaos był jednym. To mnie przyciągnęło do niego prócz klimatu - największy wybór jednostek. Potem dopiero rozpoczęto dzielenie kosztem rozwalenia klimatu monobogów. Co do klimatu to jeśli nie w chaosie dziwactwa to gdzie?
W sumie to wrocilo w TamurkhanieNijlor pisze:+1 MIsiek - ja też z łezką w oku wspominam czasy Hord.... To powinno wrócić - Demony, Mortale i Kozy znowu razem... (swego czasu brałem nawet wargora Tzeentcha hje hje
Jesli gra sie na Specow to takKarlito pisze:Archaon jest bardzo dobrym rozwiązaniem na chaosowe animozje