master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA
Re: master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA
Wyjaśnię Ci jeśli nie przetrawiłeś tego. Nikt nie wystawia.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Z tej listy wygląda na to, ze to w zasadzie zwykły. Turniej euro plus kilka zabawek dla klimaciarzy oraz battlowych dzaidkow, którzy wzięli cokolwiek byle znowu nie grać na pure euro...
O to chodziło?
O to chodziło?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
w perspektywie grania za 3 miesiące kompletnie nowego euro przez kolejne pol roku, zupełnie nie rozumiem robienia 2 turnieju na w zasadzie zasady euro dodając tylko do jednego możliwość wzięcia speciali a do drugiego 200 punktów... Można by było popróbować czegoś nowego u potem zaproponować to scenie międzynarodowej, może to byłoby ciekawsze rozwiązanie?

jaki jest sens grania starego euro? ano taki, że masz ten system stabilny, testowany i zbalansowany względnie dobrze - jedyny bezpieczny format, który przełkniemy w graniu w PL
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie do końca, bo zauważ ze w każdym temacie było sporo narzekań i tak.
Zresztą, wiadomo ze będzie zmienione to można by było pograć sobie for Fun i poćwiczyć jakieś nowe pomysły, szczególnie ze kudłaty chciał być w ar com.
Mój post nie jest zarzutem, to bardziej rozważania - mnie i tak to w tej chwili nie dotyczy
Zresztą, wiadomo ze będzie zmienione to można by było pograć sobie for Fun i poćwiczyć jakieś nowe pomysły, szczególnie ze kudłaty chciał być w ar com.
Mój post nie jest zarzutem, to bardziej rozważania - mnie i tak to w tej chwili nie dotyczy

Temat specjali wracał jak bumerang (fakt, że często miał na to wpływ procentowy płyn), zrobienie go na open to zdaniem niektórych hardcore, natomiast pisanie osobnego rulespacka ma tą wadę że potem nie wiadomo czy to specjale namieszali czy rulespack. Teraz mamy prosty eksperyment do znanego środowiska dorzucamy nieznany element, może nie jest to metodologia naukowa, ale będzie to jeden z lepszych testów specjali ostatnich miesięcy jak nie lat. Natomiast pomysł, że wprowadzimy coś i narzucimy Europie jest fajny, ale tylko trochę mniej odległy niż twoje miejsce przebywania od kraju. Jasne że fajnie jest testować nowe rozwiązania, ale najpierw trzeba sobie na WTF odpowiedzieć na kilka podstawowych pytań co do kierunku w jakim cały rulespack ma iść.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dobre wyjaśnienie. Chciałeś sprawdzić speciale, mieszanie tego z propozycja euro jest faktycznie chybione.
Ale widze, ze zrozumiałeś mój zamysł - faktycznie moga być problemy potem z wprowadzeniem tego, ale na jakimś lokalu można by spróbować
Ale widze, ze zrozumiałeś mój zamysł - faktycznie moga być problemy potem z wprowadzeniem tego, ale na jakimś lokalu można by spróbować

Te, pyszalek, cicho tam siedziec i skoncentrowac sie na rozkminach, jak nie przegrac kolejnej bitwy z wood elfami.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Fisch pisze:lol, Kalafior
Po co wypisujesz tu jakieś posty marudy skoro i tak Cię nie ma w Polsce. Tylko "można by" i "szkoda, że"... Weź se znajdź jakiegoś włocha do grania.
Bo jakby były bardziej interesujace - typu propozcyja kudłacza na euro faq, to kupiłbym ten bilet za złotówkę i wpadł na weekend

a że są ograne i o ligę nie walczę, wybieram Toskanię

Po za tym Rince dobrze prawi, powinienneś się uczyć jak ogarniać te wood elfy!!

Rince pisze:Te, pyszalek, cicho tam siedziec i skoncentrowac sie na rozkminach, jak nie przegrac kolejnej bitwy z wood elfami.
Ja jebe. Normalnie szach i mat.Cauliflower pisze: Po za tym Rince dobrze prawi, powinienneś się uczyć jak ogarniać te wood elfy!!
Krzysiu z mistrzyniami ciętych ripost lepiej nie zadzieraj.

Master już stoi rozstawiony i czeka na jutrzejszy dzień, a do grona sponsorów dołączył puppets war. Naprawdę już nie wierzyłem że się uda, a jednak chłopaki potrafili.
Na sali są tacki na figurki.
Na sali są tacki na figurki.