Swoją drogą kosmos co to Gw wyprawia...

Moderator: JarekK
Agreed. Zamiast odrazu nowego booka walnac to jakies takie dziwne polityki ....PiotrB pisze:nie no to dla graczy Wochu dobra wiadomość ale dla wszystkich innych raczej nie![]()
Swoją drogą kosmos co to Gw wyprawia...
Dowaliłeś. Jak pisali poprzednicy, GW ma świetnych specy od marketingu (w końcu na coś trzeba wydawać pieniążki, bo produkcja plastikowych lalek dużo nie kosztuje), którzy dwoją się i troją, żeby owiększyć wpływy do firmy. I sory, w momencie kiedy taka sytuacja zdarza się już 2 raz (3 jeśli policzymy wampiry) to ich badania i praktyka sprzedaży pokazują, że jednak to się w cholerę opłaca, więc czemu tegon nie kontynuować? Bo 5% graczy pomyśli i nie kupi? OK, ale 95% rzuci się na to jak na świeże bułeczki. Nie zapominajmy, że to firma ogólnoświatowa, a ludzi na zachodzie stać na to, żeby wydawać kasę na lalki i ich sobie robią jak chcą. Tylko u nas, z naszymi płacami, wydaje się to drogim hobby.Tylko, że Polska nie jest jakimś super rynkiem zbytu, bo jak sami wiemy wolimy posiedzieć na jebaju czy alledrogo i kupić z drugiej ręki niż pójść do Hobbystore by GW i wydać tyle ile oni od nas żądają.Gerald pisze:GW nikogo nie zmusza do kupwania swoich nowych pomyslow. Daje tylko mozliwosc. To ty decydujesz czy z tego skozystasz.
Wiem ze marudze sam ale i tak wezme 2 razy shrina i do tego pewnie juggery.debelial pisze:Ja tam nie narzekam, fajnie że wydali coś nowego mimo że nie ma księgi. Shrine zyska wiele odpowiednim malowaniem, to samo Scylla. Ja na bank biorę wszystko po razie, a juggerki x2
plastikswieta_barbara pisze:Juggerki beda w plastiku czy w finecascie, jak myslicie?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
oj tam oj tam nie zawsze frenzy jest wada, ale czasem moze wkurzycdebelial pisze:Jednak mają dwie wielkie wady - mają frenzy i są rarami ;/